ΠΑΟΚ: Σαν... ΠΑΣ στο Αϊντχόφεν! Το πιθανό σχήμα του Γκαρσία

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2020

Την νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει πολύ κοντά στην κορυφή αλλά και να ταξιδέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Τετάρτη στην Ολλανδία διεκδικεί σήμερα ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (22/11, 19:30). 

Το μυαλό όλων είναι στο σημερινό παιχνίδι αφού η νίκη θα επιτρέψει στον Δικέφαλο να παραμείνει πολύ κοντά στην κορυφή. Ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων ενώ θυμίζουμε ότι συνολικά ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2020 καλείται να δώσει μια σειρά απαιτητικών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη που μπορεί να φτάσουν και σε διψήφιο νούμερο. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία (που με νίκη σήμερα ισοφαρίζει το ρεκόρ του Δώνη, δηλαδή τέσσερις σερί νίκες στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας στον ΠΑΟΚ) αναμένεται να προβεί σε αλλαγές. Η πρώτη αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Εχοντας δουλέψει αυτό το δεκαπενθήμερο με τον Περέιρα, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Νορβηγό για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Περέιρα που είχε αγωνιστεί μόνο στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό να δούμε και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να παίρνει φανέλα βασικού αλλά για το αριστερό άκρο της επίθεσης ώστε να πάρει ανάσες ο Τζόλης που είχε συνεχόμενες υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα. Παράλληλα θα προστατεύσει και τον Ελ Καντουρί που έχασε προπονήσεις μεσοβδόμαδα και τον θέλει ξεκούραστο για τον αγώνα με την PSV. Επομένως ο Μαροκινός, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, στο ξεκίνημα του ματς θα είναι στον πάγκο. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση δίπλα στον Σβαμπ διεκδικεί ο Εσίτι μαζί με τους Νινούα, Τσιγγάρα. Ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια για 15ο συνεχόμενο ματρς φέτος, ο Σοάρες στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Περέιρα στο αριστερό με την... παλιοσειρά Κρεσπο, Βαρέλα στο κέντρο της αφού ο Ινγκασον προέρχεται από συνεχόμενα ταξίδια και αγώνες με την Ισλανδία. Ο Σβαμπ μαζί με τον δεύτερο χαφ θα έχουν μπροστά τους τον Μουργκ σε ρόλο δεκαριού. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι στα δεξιά, ο Σφιντέρσκι στην κορυφή ενώ ο Βιεϊρίνια μαζί με τον Τζόλη διεκδικούν τη θέση για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Metropolis 95.5 και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.