Το πιο κομβικό καλοκαίρι της καριέρας του Κούτσια

Κώστας Πετρωτός02 Ιουλίου 2022

Με ηχηρό τρόπο ήρθε να μας θυμίσει ο Γιώργος Κούτσιας ότι αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του. Τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μεσογειακή ομάδα της Πορτογαλίας (και ένα ακόμη που πέτυχε κόντρα στην Κ21 της ίδιας χώρας πριν λίγες εβδομάδες) «φώναξαν» το ξεχωριστό ταλέντο του, το οποίο, μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ δεν έχει αξιοποιήσει. 

Τα εννιά γκολ σε 16 ματς πέρυσι με τον ΠΑΟΚ Β είναι κάτι θετικό, αλλά όχι η τρομερή εξέλιξη που περιμένουν όλοι για εκείνον. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στην περίπτωσή του μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του και την ένταξή του στην ομάδα ως τρίτος φορ. Ως γνωστόν, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής πέρυσι, στην περίπτωσή του έχει ενεργοποιηθεί μία οψιόν αγοράς ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ μέχρι και τον Αύγουστο. Όποια ομάδα την πληρώσει τον αποκτά, χωρίς να μπορεί να διαπραγματευτεί ο Δικέφαλος. 

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να δοθούν αυτά τα χρήματα για ένα παιδί που δεν παίζει στην πρώτη ομάδα, καθώς η αλήθεια είναι ο Λουτσέσκου πέρυσι δεν πόνταρε πάνω του; Θα φανεί φέτος τι θα γίνει, μήπως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ψάχνει μία συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει του χρόνου και να τον στείλει δανεικό; Είναι σίγουρα μία δύσκολη εξίσωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.