Το πάθος για τον ΠΑΟΚ, η Αραβία και ο…. Ολυμπιακός

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Γράφουν οι Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Δύο χρόνια χωρίς τίτλο έχει μείνει ο ΠΑΟΚ, το ίδιο ισχύει και για τον Λουτσέσκου που όταν επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021 στην Τούμπα, είχε αναφέρει πως επιθυμία του είναι να κερδίσει νέους τίτλους. Οι οποίοι όμως δεν ήρθαν. Δικαιολογημένα λοιπόν μία σημαντική μερίδα φιλάθλων εκφράζονται με δυσαρέσκεια για τις επιδόσεις του τεχνικού του Δικεφάλου. Και ο ίδιος όμως αισθάνεται πικραμένος από το γεγονός ότι δεν πέτυχε.

Για αυτό τον λόγο στην συνέντευξη του στην Ρουμανία μίλησε για μία αποτυχημένη σεζόν λόγω των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί. Παρά την αποτυχία όμως, ο Λουτσέσκου έχει πέραση. Και από την Αραβία όπως αποκάλυψε η Metrosport τις τελευταίες ημέρες στο αναλυτικό της ρεπορτάζ. Και από τον Πειραιά, όπως αποκάλυψε χθες το μεσημέρι το Metropolis 95,5. Βέβαια για να είμαστε πραγματιστές. Ο Λουτσέσκου ακόμη κι αν ήταν στα “μαχαίρια” με τον Σαββίδη, δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Όπως δεν πήγε το 2017 πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Όπως δεν πήγε στην ΑΕΚ το 2021 πριν έρθει στον Δικέφαλο.

Από τον Πειραιά δεν υπάρχει απλά μία φημολογία. Είναι γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα, περίμεναν τις εξελίξεις με τον Λουτσέσκου. Απο την στιγμή που διαπίστωσαν πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, λογικά θα στραφούν σε άλλη λύση για τον πάγκο της ομάδας τους. Είναι γεγονός όμως ότι ο Λουτσέσκου έχει ένα ξεχωριστό πάθος για τον ΠΑΟΚ.

Ένα συμβόλαιο με δύο ισχυρές ρήτρες

Το είχαμε γράψει πριν από δύο χρόνια, το επαναλαμβάνουμε ξανά για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό πως η επαγγελματική σχέση του Σαββίδη με τον Λουτσέσκου περιλαμβάνει δύο σημαντικές ρήτρες. Η πρώτη που είναι λίγο πολύ γνωστή, έχει να κάνει με το “μπάϊ άουτ” του προπονητή. Εάν έρθει δηλαδή μία ομάδα από το εξωτερικό και θέλει να τον αποκτήσει, πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ το ποσό των επτά (7) εκατομμυρίων ευρώ, ανεξάρτητα με το ποσό που θα συμφωνήσει με τον προπονητή. Από την άλλη, εάν ο Σαββίδης αποφασίσει να απολύσει τον Λουτσέσκου, θα πρέπει να του δώσει αποζημίωση της τάξεως των τριών (3) εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.