Το παρασκήνιο από το «αντίο» της Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ και το... OPEN

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Με μια ασυνήθιστη και συναισθηματικά φορτισμένη κίνηση για παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων η Εύα Αντωνοπούλου αποχαιρέτησε τον όμιλο ΣΚΑΪ. Η Τετάρτη 31 Μαϊου ήταν η τελευταία ημέρα που η δημοσιογράφος εκφώνησε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου.

Εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε ονομαστικά τον ιδιοκτήτη του δικτύου Γιάννη Αλαφούζο, την διευθύνουσα σύμβουλο Εύη Κουτσαυτάκη όχι όμως και τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο. Κίνηση που σχολιάστηκε έντονα στην δημοσιογραφική πιάτσα. Η σχέση του στελέχους και της anchorwoman δεν ήταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέφελη αν και ο Βασίλης Παπαδρόσος ήταν αυτός που υπέγραψε την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου της Εύας Αντωνοπούλου με τον ΣΚΑΪ.

Η Εύα Αντωνοπούλου μετά από διαπραγματεύσεις προχώρησε στη λύση του συμβολαίου της έναν μήνα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία. Προκάλεσε δε προ μερικών εβδομάδων ιδιαίτερη εντύπωση πως ενώ το όνομά της συμπεριελήφθη κανονικά στο δελτίο τύπου του καναλιού για την ημέρα των εκλογών δεν συνέβη το ίδιο με το τρέιλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται να μεγάλωσε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν μετά την αποχώρηση του Νίκου Στραβελάκη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο Βασίλης Παπαδρόσος επέλεξε να μην καλύψει εκ των έσω τη θέση αλλά με τη μεταγραφή του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Η συνεργασία της Εύας Αντωνοπούλου με τον ΣΚΑΪ ξεκίνησε το 2009 και λίγο αργότερα μεταπήδησε στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Μετά από 15 σχεδόν χρόνια αποχωρεί με πιθανότερο προορισμό το Open χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν πέσει οι υπογραφές.

Δύο φορές η δημοσιογράφος φέρεται να είχε δεχθεί πρόταση στο παρελθόν από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open. H πρώτη ακούγεται πως ήταν το 2014 για το Mega και η δεύτερη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το 2021 όταν αποχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη από την παρουσίασή του. Φαίνεται πως η τρίτη θα έχει επιτυχή κατάληξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.