Το...παράπονο του Λημνιού στην Κολωνία και το νέο παρατσούκλι του

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Μαρτίου 2021

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Κολωνίας, Δημήτρης Λημνιός, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στη θητεία του στους «τράγους», εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη γερμανική ομάδα, παρομοίασε την Κολωνία με τη Θεσσαλονίκη, ενώ αποκάλυψε και το παρατσούκλι που του έβγαλαν οι συμπαίκτες του.

«Περνάω μια χαρά εδώ. Γενικά η Κολωνία είναι μια ωραία πόλη, οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί και έχει όμορφα πράγματα να εξερευνήσεις και η πόλη μοιάζει με τη Θεσσαλονίκη. Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να μπω στο κλίμα της ομάδας. Με όλους έχω καλή σχέση και όλα κυλούν ήρεμα. Για μένα η δυσκολία είναι διπλή. Η ομάδα δεν είναι σε καλό φεγγάρι και παλεύουμε για την παραμονή και το άλλο είναι ότι δεν έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μακάρι να καταφέρουμε στο τέλος να παραμείνουμε στα μεγάλα σαλόνια της Γερμανίας. 

Το επίπεδο εδώ από όλες τις πλευρές είναι ψηλό και η Μπουντεσλίγκα μαζί με την Πρέμιερ Λιγκ είναι τα καλύτερα Πρωταθλήματα στον κόσμο. Στη Γερμανία οι εγκαταστάσεις και αυτά που παρέχουν σε κάθε ποδοσφαιριστή σε βοηθούν ώστε να εξελιχθείς. Έχω ξεκινήσει μαθήματα Γερμανικών, αλλά λόγω κορωνοϊού σταμάτησαν. Τα παιδιά μου είχαν πει ότι ο κόσμος είναι τρελός, αλλά λόγω του ιού δεν μπορώ να το δω. Ευελπιστώ να περάσει αυτό που περνάμε όλοι μας, να έχουμε όλη την υγεία μας και ο κόσμος να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα. Πέρα από την καθιερωμένη προπόνηση, κάνω έξτρα προπόνηση και το σημαντικό είναι να έχω λεπτά συμμετοχής και από εκεί και πέρα όλα θα φανούν. Δεν με αρέσει να είμαι στάσιμος, αλλά να βελτιώνομαι συνεχώς. Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν Ναμπίλ και ότι μοιάζω με Μαροκινό λόγω του στυλ μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.