Το «παλάτι» που περιμένει Τζόλη και Γιαννούλη!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου07 Οκτωβρίου 2021

Το όνομα θα παραμείνει «Lotus Training Center». Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα θα αλλάξουν. Η διοίκηση της Νόριτς παρουσίασε τις εντυπωσιακές μακέτες που αφορούν την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου της ομάδας, που, πλέον, περνάει σε τοπ επίπεδο. Τα επόμενα χρόνια, λοιπόν, τους παίκτες των «καναρινιών» και, φυσικά, τους πρώην άσους του ΠΑΟΚ, Τζόλη και Γιαννούλη, τους περιμένει ένα «παλάτι».

Υποβρύχιος διάδρομος, θερμά και κρύα λουτρά

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα περιλαμβάνει πισίνες, με πρόσθετες περιοχές υδροθεραπείας, συμπεριλαμβανομένων θερμών και κρύων λουτρών αποκατάστασης, υποβρύχιο διάδρομο και συστήματα κάμερας για την παρακολούθηση των κινήσεων. Ακόμη, όπως έγινε γνωστό, το νέο κτίριο διοίκησης και μέσων ενημέρωσης θα έχει, πλέον, μόνιμη στέγη, ενώ παράλληλα θα υπάρχει μια νέος χώρος υποδοχής για τους επισκέπτες.

Επένδυση από... άμμο Σιβηρίας

Η είσοδος του κτιρίου θα αποτελείται από τούβλα, ενώ ο επάνω όροφος θα είναι ντυμένος με ξύλινη επένδυση από άμμο Σιβηρίας! Η Ζόε Ουάρντ, διευθύντρια επιχειρήσεων και έργων στη Νόριτς, δήλωσε δίνοντας το στίγμα της: «Ως μέρος του μακροπρόθεσμου οράματός μας σε όλους τους τομείς του ποδοσφαιρικού συλλόγου, γνωρίζουμε τη σημασία του να συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον. Στο αθλητικό κέντρο «Lotus», τα επόμενα χρόνια, θα γίνει η εισαγωγή χώρου για τα μέσα ενημέρωσης, καθώς και μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση αποκατάστασης και υδροθεραπείας. 

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μία από τις κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα. Αυτό το επόμενο βήμα ανάπτυξης είναι ένα ακόμη σημαντικό προς την οικοδόμηση ενός επιτυχημένου μέλλοντος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου». Ο Ρομπ Ράφλες, ανώτερος συνεργάτης της LSI Architects, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την Νόριτς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας αυτήν την τελευταία φάση εργασιών στο εκπαιδευτικό κέντρο Lotus. 

Ενώ οι εγκαταστάσεις ικανοποιούν μια ποικιλία διαφορετικών λειτουργικών αναγκών, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι αυτές είναι ενσωματωμένες σε όλη την περιοχή και θα βοηθήσουν στην προσέλκυση των καλύτερων ταλέντων». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.