Τo παιχνίδι του ο Άρης, χωρίς δεύτερη κουβέντα

Μάνος Χατζάκης10 Απριλίου 2021

Το παιχνίδι του -και με τους δικούς του όρους- θα επιχειρήσει να επιβάλλει ο Αρης στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

 Οι γηπεδούχοι χαρακτηρίζονται ως φαβορί, ωστόσο το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίξουν βάσει δυνατοτήτων και τα υπόλοιπα θα γίνουν, όπως... πρέπει. Κι αυτό ζητά και ο Ακης Μάντζιος από τους ποδοσφαιριστές του.

Ενας ο Αρης είναι... καλά, τότε θα κερδίσει την Ενωση και, εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα αυξήσει στους εννέα τη μεταξύ τους διαφορά κι αυτόματα θα έχει θέσει -επί της ουσίας- νοκ άουτ την αυριανή του αντίπαλο για τη δεύτερη θέση. Στην παρούσα φάση, δεν τίθεται ως θέμα συζήτησης ποια ομάδα έχει το καλύτερο momentum. Ξεκάθαρα, η απάντηση γέρνει στην πλευρά των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι διανύουν καλή περίοδο παρά τις μεταπτώσεις στην απόδοσή τους.

Από τη στιγμή, που ο Θεός του Πολέμου πιάσει την απόδοση, που θέλει και μπορεί, τότε το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει τύχη. Ο Μάντζιος αντιλαμβάνεται ότι οι παίκτες του έχουν μοναδική ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους -για τα καλά- την αθηναϊκή ομάδα και να βάλουν ακόμη πιο δυνατά πλώρη για να τερματίσουν, εκεί όπου βρίσκονται σήμερα.

Γι' αυτό και ο 51χρονος τεχνικός και στη χθεσινή προπόνηση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην ασχολούνται με την κατάσταση της ΑΕΚ. Αντιθέτως, κατέστησε σαφές ότι οφείλουν να κοιτάξουν τη δική τους απόδοση, ακολουθώντας το πλάνο του, προκειμένου να τελειώσουν τη... δουλειά και να φτάσουν πιο κοντά στον αντικεμενικό τους στόχο.

Οπως σημειώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Αρης έχει πολλούς λόγους να πιστέψει ότι μπορεί να ξεπεράσει -ανώδυνα- το εμπόδιο του Δικεφάλου του Νότου. Η ηχηρή “σφαλιάρα” από τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα, η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο προκάλεσαν με κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της Ενωσης, ωστόσο ο Μάντζιος δεν ασχολήθηκε καθόλου, προτρέποντας τους παίκτες του να κοιτάξουν εαυτούς, το παιχνίδι τους και να κάνουν το παν, προκειμένου να πετύχουν τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.