«Η Λέφσκι υψώνει τείχος κόντρα στον ΠΑΟΚ» -Τι γράφουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στη Βουλγαρία

Metrosport Team21 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ-Γ. ΖΑΪΡΗΣ

Η πρώτη αναμέτρηση της Λέφσκι Σόφιας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, αποτελεί αδιαμφισβήτητα «πρώτο» θέμα στα βουλγαρικά ΜΜΕ.

Ως γνωστόν, η Λέφσκι επιστρέφει μετά από χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της. Έτσι, η αναμέτρησή της με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Ανήμερα, λοιπόν, της πρώτης της «μάχης» για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, το όνομα του αντιπάλου της, ΠΑΟΚ «δεσπόζει» στα βουλγαρικά πρωτοσέλιδα .

«Η Λέφσκι υψώνει τείχος κόντρα στον ΠΑΟΚ» γράφει χαρακτηριστικά η Meridian Match, συμπληρώνοντας πως «με πέντε απουσίες αλλά αποφασισμένη η Λέφσκι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα της Θεσσαλονίκης». Παράλληλα, γνωστοποιεί πως «ο Φαν Ντερ Κααπ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην διάθεση του Στοΐλοφ».

Από την άλλη, η σημερινή Tema Sport  κυκλοφορεί με τον τίτλο «Τρέμει η Λέφσκι για δυο παίκτες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ» , αναφερόμενη φυσικά στον προβληματισμό του Στοΐλοφ για τις απουσίες των Κράεφ και Στεφάνοφ.

Δείτε εδώ τα βουλγαρικά πρωτοσέλιδα :


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook








Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.