Το όνομα «Γιαννούλης» δεν έπαψε να παίζει δυνατά στην Αγγλία

Κώστας Πετρωτός09 Σεπτεμβρίου 2020

Εχουμε αναδείξει εδώ και αρκετές μέρες την απόφαση του ΠΑΟΚ να βάλει «φρένο» στην προοπτική πώλησης του Δημήτρη Γιαννούλη «παγώνοντας» τις προτάσεις που είχαν φτάσει στα γραφεία της Τούμπας κυρίως από την Νιούκαστλ (λέγεται μάλιστα ότι η γνωστή ομάδα είχε ανεβάσει την προσφορά της μέχρι τα έξι εκατομμύρια ευρώ).


Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να δούνε τι θα συμβεί στο παιχνίδι με την Μπενφίκα κι αν ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ωστόσο, το όνομα του 25χρονου φουλ μπακ δεν έχει βγει ούτε κατ΄ ελάχιστο από το μεταγραφικό παζάρι στο Νησί και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν δύο ακόμη ομάδες (ανάμεσα σ’ αυτές όχι η Γουέστ Μπρομ που επίσης είχε ακουστεί ως ενδιαφερόμενη) να ασχολούνται ζεστά με την περίπτωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες από την Αγγλία η προσφορά που θα γίνει στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι τέτοια που να μην βάλει καν σε σκέψεις, μετά το ματς με την Μπενφίκα, για το αν πρέπει να πουληθεί ή να παραμείνει στην ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.