Το «Μπερναμπέου» μετατρέπεται σε κέντρο προμήθειας υγειονομικής περίθαλψης

Metrosport Team26 Μαρτίου 2020

Στη μάχη καταπολέμησης του κορωνοϊού μπαίνει δυνατά η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού αποφάσισαν να παραχωρήσουν το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να γίνει κέντρο ιατρικής περίθαλψη και συγκέντρωσης των απαραίτητων προμηθειών υγείας.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεργασία με το Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού, εγκαινιάζει ένα έργο στη Μαδρίτη για την προμήθεια και διανομή στρατηγικών προμηθειών υγείας με στόχο την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19. Από αυτά τα δύο ιδρύματα, το στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα γίνει ένας προσαρμοσμένος χώρος για να αποθηκεύσετε δωρεές για προμήθειες υγείας που προορίζονται για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας.

Όλα αυτά τα υλικά θα παραδοθούν στις ισπανικές υγειονομικές αρχές, υπό την εποπτεία της κρατικής κυβέρνησης , ώστε να καταστεί δυνατή η βέλτιστη και αποδοτική χρήση αυτών των πόρων, τόσο αναγκαίων για την τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Επιπλέον, ο σύλλογος της Μαδρίτης θα παράσχει σε οντότητες και εταιρείες, ιδίως εκείνες που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τη δυνατότητα να αποστέλλουν στο κέντρο αυτό χρηματικές ή υλικές δωρεές που θεωρούν κατάλληλες να παραδώσουν στο Υπουργείο Υγείας.

Ο μηχανισμός αυτός θα είναι συμπληρωματικός προς εκείνους που η κυβέρνηση μπορεί να ενεργοποιήσει για παρόμοιους σκοπούς αλληλεγγύης. Το Υπουργείο Υγείας θα είναι, μέσω των μηχανισμών που είναι ήδη σε λειτουργία και πάντα υπό την επίβλεψη του κεντρικού κέντρου για την προμήθεια υγιεινής που βρίσκεται στην πόλη Μπαλντεμόρο της Μαδρίτης , υπεύθυνο για τη διάθεση δωρεών στα πιο αδύναμα κέντρα και οντότητες.

Ο τηλεφωνικός αριθμός συντονισμού για αυτό το μεγάλο κέντρο παροχής υγειονομικού υλικού είναι το 900 100 688. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Covid19donaciones@corp.realmadrid.com ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.