Το μήνυμα του σκόρερ Μιχάι: «Δεν σέβονται όσο πρέπει τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιουλίου 2020

Για την σημασία του γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ αλλά και στο γεγονός πως το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια, ήταν τα δύο σημεία που στάθηκε ο Ενέα Μιχάι στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα, το πρώτο γκολ της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ αλλά είχε μεγάλη σημασία για την ομάδα. Μπήκαμε για να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Ο προπονητής μου έδωσε επιλογές στην ανάπτυξη, αμυντικά ήξερα τι να κάνω, ήμουν τυχερός και πέτυχα ένα πολύ σημαντικό γκολ. Οταν είμαι στο γήπεδο δεν ακούω τι γίνεται απ' έξω, έχω εξαιρετική σχέση με όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν είχαμε καλή εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια, έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε για να πάρουμε την 2η θέση, πρέπει να πολεμήσουμε για να την πάρουμε. Με τον Παναθηναϊκό δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, όπως και σήμερα, και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το γκολ του: «Κινήθηκα στο δεύτερο δοκάρι, περίμενα την μπάλα και σκόραρα. Θεωρώ ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον σέβονται όσο πρέπει, για να βελτιώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο όχι στα δικαστήρια. Πρωταγωνιστές πρέπει είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι παράγοντες και οι διαιτητές».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα από την αρχή της χρονιάς, έχει ποιότητα μπροστά, έχει αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Θα πρέπει να τελειώσουμε τις φάσεις για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.