To μήλο της αλήθειας δεν «δείχνει» μόνο ταλέντο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια

Κώστας Πετρωτός23 Μαρτίου 2024

Εκαναν τον γύρο του διαδικτύου τα βίντεο αποθέωσης του Γιάννη Κωνσταντέλια την ώρα που περνούσε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν, αλλά και στην συνέχεια όταν σήκωσε στο πόδι την OPAP Arena με τις περίτεχνες ενέργειές του. Δημιουργεί το δικό του φαν κλαμπ σε όλη την ελληνική επικράτεια ο «Ντέλιας» και είναι κάτι παραπάνω από ορατό αυτό. Και ακριβώς, επειδή έχει μεγάλη επιδραστικότητα στα μικρά παιδιά και αποτελεί ίνδαλμα γι’ αυτά, καλό είναι να δώσουμε μερικές λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές για την εξέλιξη του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

Όλοι μας-και σωστά-του έχουμε κολλήσει την ταμπέλα του ξεχωριστού ταλέντου, ωστόσο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν έχει φτάσει ως εδώ μόνο με το ταλέντο.

Και για να το κάνω απόλυτα κατανοητό, θα μεταφέρω μία ιστορία που μου μετέφερε, ένας γνωστός, γονιός ενός συμπαίκτη του «Ντέλια» σε πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Κάποτε ένα από τα παιδιά εκείνης της ομάδας του ΠΑΟΚ είχε διοργανώσει πάρτι και κάλεσε όλους τους συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και τον Κωνσταντέλια. Την επόμενη μέρα όταν ένας από τους γονείς ρώτησε το παιδί του πώς πέρασαν στο πάρτι, τι έφαγαν και τι ήπιαν, εκείνο απάντησε: «φάγαμε πατατάκια και σνακς, ήπιαμε κόκα κόλα, όλοι πλην ενός». Και όταν ρώτησε ο γονιός ποιος ήταν αυτός, ο γιος απάντησε «ο Κωνσταντέλιας που μάλιστα έφυγε από το πάρτι στις 10 το βράδυ για να πάει για ύπνοι». Όσοι, επίσης, γνωρίζουν καλά τον Γιάννη, μιλάνε για ένα παιδί που από μικρό αφιέρωνε αρκετές ώρες για προπόνηση.

Κατά συνέπεια, ναι ο Ντέλιας είναι το αυθεντικό ταλέντο που βγαίνει μία στο τόσο, αλλά φροντίζει αυτό το θείο χάρισμα να το υποστηρίζει με μπόλικη δουλειά, υγιεινή διατροφή και καλή ζωή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.