Το metrosport.gr αλλάζει!

Γιώργος Καραγιάννης13 Ιανουαρίου 2020

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή. Το metrosport.gr μεγαλώσε αλλά δεν γέρασε. Καθόλου. Αποφάσισε να γίνει πιο μοντέρνο παραμένοντας πάντα η πρώτη σας επιλογή για την ενημέρωση.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά όπου η επισκεψιμότητα του site μας απογειώθηκε, το ζητούμενο για εμάς ήταν ένα. Να συνδυάσουμε την έγκυρη ενημέρωση με ένα πιο φιλικό προς τον χρήστη «περιβάλλον».

Μια ιστοσελίδα που θα κάνει πιο απολαυστική την καθημερινή «βόλτα» σας σ’ αυτήν, θα προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικό περιεχόμενο σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες και θα δώσει στον διαφημιζόμενο το πιο ελκυστικό… γήπεδο για να προβάλει τα «προϊόντα» του.

Η πλοήγηση θα γίνει πιο εύκολη όντας πιο φιλικό ακόμα και στη mobile εκδοσή του, θα υπάρχουν νέες ενότητες σαν το lifestyle αλλά και οι παραδοσιακές του ΠΑΟΚ, του Άρη με πολύ πιο μοντέρνα (επιμένουμε στη λέξη) σχεδίαση.

Χρηστική πληροφόρηση με βαθμολογίες, τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθημερινά polls για τα θέματα της επικαιρότητας και lives για τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας.

Παράλληλα η δημοσιογραφική στόχευση γίνεται... τοπική. Θα παίξουμε μπάλα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου αλλά και της πολιτικής και της καθημερινότητάς στη Βόρεια Ελλάδα. Νέα από τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κομοτηνή, και όχι μόνο.

Και φυσικά το νέο «σπίτι» για το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό. Το αρχείο εκπομπών του Metropolis 95.5, το πρόγραμμα, οι παραγωγοί και καθημερινή ενημέρωση για τα πιο «καυτά» θέματα/αποκαλύψεις των δημοσιογράφων του.

Τα Facebook instant article και Google Accelerated Mobile Pages είναι μόνο κάποιες από τις νέες τεχνολογίες στην… υπηρεσία σας. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…

Και επειδή κάθε αρχή και δύσκολη, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως τις πρώτες μέρες θα υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα που θα κάνουμε κάθετι δυνατό για να τα λύσουμε άμεσα. Γι’ αυτό και ζητούμε την υπομονή σας.

Ελάτε στην παρέα μας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.