Tο μεταγραφικό αλισβερίσι μεταξύ Ρόμα - Τσέλσι - Ίντερ

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Ένα τρελό μεταγραφικό παζάρι βρίσκεται προ τον πυλών, με Τσέλσι, Ρόμα και Ίντερ να ανταλάσσουν σέντερ φορ. Ο λόγος για τις μεταγραφές του Λουκάκου σε Τσέλσι, του Τζέκο σε Ίντερ και του Έμπραχαμ σε Ρόμα.

Τα αγγλικά μέσα πέρα από τις αναφορές για Τζάκ Γκριλίς και Χάρι Κέιν για τις μεταγραφικές κινήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, έχουν «βουίξει» και για την μεταγραφή του Ρομερού Λουκάκου στην Τσέλσι. Ο Βέλγος επιθετικός αγωνιζόμενος στην Ίντερ, πλησιάζει στην παλιά του ομάδα, με τους «μπλε» να κινούνται πολύ γρήγορα για την απόκτηση του, εκμεταλλευόμενοι και τα χρέη που «πνίγουν» τους Ιταλούς. Σύμφωνα με το Sky sports, η μεταγραφή του Βέλγου θα κοστίσει 130 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «νερατζούρι» έψαχναν άμεσα τον αντικαταστάτη του Λουκάκου και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Έντιν Τζέκο από την Ρόμα. Σύμφωνα με μέσα από την Ιταλία, ο Βόσνιος επιθετικός θα ανακοινωθεί σύντομα από την Ίντερ και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Μια «φθηνή» λύση για το κέντρο του «δόρατος» αφού ο Τζέκο είχε κάνει γνωστό στην Ρόμα ότι θέλει να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να μην πουληθεί και τόσο ακριβά από τους «τζιαλορόσι» (2 εκατομμύρια). Τα μεταγραφικά παζάρια της Ίντερ δεν τελειώνουν βέβαια εδώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, οι Ιταλοί θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουναϊντετ, Άντονι Μάρσιαλ. Mε μια πρόταση που δεν ξεπερνάει τις 50 εκατομμύρια λίρες.

Η νέα ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, έχει έρθει σε επαφή με την Τσέλσι για την απόκτηση του Τάμι Έμπραχαμ και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει στην Ρόμα με 34 εκατομμύρια ευρώ. Μια απόκτηση η οποία προέκυψε από το μεταγραφικό ντόμινο των ομάδων, αφήνοντας κενές θέσεις στην θέση του κεντρικού επιθετικού.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.