Το μέλλον του Ιντέγε εξαρτάται από τον Μπράουν

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουνίου 2020

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται (ξανά) ο Μπράουν Ιντέγε και πιο συγκεκριμένα το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Δημοσιεύματα στη Νιγηρία επικαλούνται πληροφορίες και υποστηρίζουν πως ο ατζέντης του έχει αποδεχθεί πρόταση ομάδας το όνομα της οποίας για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει ενώ στην Τουρκία επιμένουν για τη μετακίνησή εκεί, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Γαλατασαράι και Μαλάτιασπορ.

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι κάπως διαφορετική. Υπό την έννοια ότι πριν από λίγες ημέρες ο Ιντέγε, με γραπτή του δήλωση, είχε επισημάνει ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι προτεραιότητά του είναι να μιλήσει με τον Αρη. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Ο Νιγηριανός όντως έχει προτάσεις, αλλά δεν έχει αποδεχτεί καμία. Γνωρίζει επίσης τα οικονομικά κριτήρια επί της πρότασης που θα του καταθέσει ο Αρης, αν και εφόσον αποφασιστεί να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να του προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο (550 χιλιάδες ευρώ), αυτό είναι ξεκάθαρο, και το “ταβάνι” της πρότασης θα είναι τα 350 χιλιάδες ευρώ. 

Για την ώρα οι δύο πλευρές, όπως διαρρέουν, δεν έχουν μπει στον κύκλο των συζητήσεων για την προοπτική ανανέωσης και το μοναδικό κοινό τους σημείο είναι η διάθεση. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφραστεί ανοιχτά ότι θα ήθελε να ακούει στην πρόταση του Αρη, αλλά είναι πλέον κατανοητό ότι το μέλλον του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Πρόκειται για την πιο ιδιαίτερη περίπτωση από τα 14 συμβόλαια που ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα και στην οποία καθοριστική συμβολή θα έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ουσιαστικά θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ανοίξει ο κύκλος των συζητήσεων μαζί του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.