Το κοινό του... Σέρχιο Ράμος με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης01 Ιανουαρίου 2020

Ενας παλιός γνώριμος του Δικεφάλου, ο Ρικάρντο Κόστα, είναι αυτός που βάζει στην ίδια λίστα τον ΠΑΟΚ, την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σέρχιο Ράμος.

Με την αλλαγή του νέου έτους και την έλευση του 2020, οι λίστες με επιτεύγματα στην προηγούμενη δεκαετία, είναι συχνό φαινόμενο, σε μία από αυτές υπάρχει και το όνομα του Ρικάρντο Κόστα.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, βρίσκεται στο TOP 10 της δεκαετίας (2009-2019) αναφορικά με τα «επιτεύγματα» του.

Το transfermarkt υπολογίζει τους παίκτες από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα και τις συμμετοχές τους σε όλες τις διοργανώσεις και ξεχωρίζει αυτούς με τις περισσότερες κάρτες.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Σαρλ Καμπορέ, καθώς ο παίκτης της Ντιναμό Μόσχας καθώς αποβλήθηκε 16 φορές σε 350 ματς αφήνοντας δεύτερο τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δέχτηκε 15 κόκκινες σε 435 εμφανίσεις δείχνοντας τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Ρικάρντο Κόστα, που την περίοδο 2015/16 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και πλέον παίζει στα 38 του έτη στην Μποαβίστα, έχοντας 11 αποβολές σε 227 ματς.

Από την σχετική λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ υπάρχει και το όνομα του Φάμπιο Κοεντράο που είχε φτάσει μέχρι την Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με την μεταγραφή του όμως να μην έχει θετική έκβαση.

Δείτε την σχετική λίστα με τους «καρτάκιες»:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.