Το κίνητρο που έχει ο Πάπε Σέικ Ντιόπ στον Αρη

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ είναι το νέο πρόσωπο που ενσωματώθηκε στην αποστολή στο Σοχάου, αυξάνοντας τον αριθμό των ποδοσφαιριστών στους 22.

Ο Σενεγαλέζος χαφ, δεύτερο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση. Αν κάτι περίμεναν όλοι σε αυτήν, βεβαίως δεν ήταν το αν είναι ή όχι… καλός ποδοσφαιριστής. Αυτό θα το κρίνουμε στο γήπεδο. Ουδείς όμως μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα και το ταλέντο του 25χρονου μέσου, για τον οποίον η Λιόν είχε δαπανήσει από τα ταμεία της το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου ν’ αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Το ζητούμενο είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, όντας “ανενεργός” αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες λόγω των διαταραγμένων σχέσεών του με την Λιόν. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Χερμάν Μπούργος, πριν από την προπόνηση, πήρε “αγκαζέ” τον Ντιόπ και είχε σύντομη συνομιλία μαζί του προκειμένου να εξηγήσει τα “θέλω” του και τι ακριβώς περιμένει από αυτόν στο διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτό που φάνηκε πάντως από την πρώτη κιόλας μέρα του Ντιόπ είναι πως δεν του λείπει το κίνητρο. Μπήκε αμέσως στο γήπεδο και συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα, σαν να είναι από μέρες τώρα μέλος της ομάδας. Αν μη τι άλλο αυτό αναδεικνύει και το κίνητρο ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος στα 25 του χρόνια αναζητά την επανεκκίνηση στην καριέρα του και ο Αρης, με τον ενεργό ρόλο που θα του δώσει στο πλάνο της νέας σεζόν, δημιουργεί την προοπτική. Αν θα αξιοποιηθεί ή όχι από τον ίδιο, θα φανεί στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.