Το κερδισμένο στοίχημα του Ντάντας με το γκολ του Φιλίπε Σοάρες

Γιώργος Ζαΐρης11 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-3 εκτός έδρας του Ιωνικού με τον Φιλίπε Σοάρες να σκοράρει το πρώτο του γκολ φέτος στην πρώτη φορά που αγωνίστηκε ως βασικός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ανοίγει τον δρόμο προς τη νίκη για τους «ασπρόμαυρους» καθώς εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική συνεργασία από την αριστερή πλευρά με Κωνσταντέλια και Ράφα Σοάρες, πριν ο Πορτογάλος στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτης.

Το γκολ αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει ο 23χρονος ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις κάτι που έκανε τον Ρουμάνο τεχνικό να τον συμπεριλάβει αρχικά στο πλάνο του στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου πέρασε ως αλλαγή και στη συνέχεια να πάρει... φανέλα βασικού στην προτελευταία αναμέτρηση πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ, δείχνοντας... έτοιμος!

Ο Πορτογάλος σκόραρε ξανά μετά από το τέρμα που είχε πετύχει στις 14 Μαΐου απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και αμέσως έτρεξε στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» για να αγκαλιάσει τον άνθρωπο που αντικατέστησε στην αρχική ενδεκάδα, τον κολλητό του, Τιάγκο Ντάντας, με τον οποίο γνωρίζονται από παιδική ηλικία και έχουν συνυπάρξει ποδοσφαιρικά.

Ο Ντάντας ήταν αυτός που πίστευε περισσότερο ακόμα και από τον ίδιο τον Φιλίπε στις ικανότητες του, καθώς πριν τη σέντρα είχαν βάλει στοίχημα για το αν θα έβρισκε δίχτυα με τον Σοάρες να σκοράρει μετά από 27 λεπτά και να αφιερώνει το τέρμα στον Τιάγκο που ήταν στον πάγκο και πέρασε αργότερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.