Το κέρασμα του Κάργα, «μία ψυχή» οι παίκτες, θέλουν την μεγάλη ανατροπή

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Κουλιεράκης, Σάστρε, Σβαμπ, Κάργας, Μπράντον Τόμας και ένας κοινός τους φίλος. Ο φίλαθλος και ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι γνωστός του Μπράντον και του Σβαμπ και κρατά την τσάντα με τα δώρα που έδωσε ο Αυστριακός, στην οικογένεια από την Κόρινθο.

Η σύνθεση αυτή, όπως την βλέπετε στην φωτογραφία, έξω από πολύ γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο «Αχίλλειον», με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Η παρέα βρέθηκε μετά την νίκη επί του Άρη την πρώτη αγωνιστική. Ο Κάργας, όπως πληροφορούμαστε κέρασε τους συμπαίκτες του, με αφορμή την εμφάνιση της ομάδας και την νίκη που αλλάζει τα δεδομένα στα πλέι οφ. 

Μάλιστα πληροφορούμαστε πως οι παρευρισκόμενοι μιλούσαν για το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Ο Κάργας δέχθηκε μεγάλη βοήθεια, ψυχολογική εννοούμε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Και από τον Ίνγκασον. Στις δηλώσεις τους πάντως, οι παίκτες αποφεύγουν να μιλήσουν για τίτλο. Για όσους το παρατηρήσατε. Κατιδίαν όμως, μόνο αυτό συζητάνε. Για την ανατροπή. Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.