Το κενό του Ροζ και το νέο πρόσωπο στο δεξί άκρο της άμυνας

Μάνος Χατζάκης25 Ιανουαρίου 2020

Ο Λίντσεϊ Ροζ εξελίσσεται σε παίκτη-κλειδί, καθώς ουκ ολίγα είναι τα παιχνίδια στα οποία προσφέρει και εκτός άμυνας. 

Ο παραγκωνισμός του Ντάνιελ Σούντγκρεν τον καθιέρωσε στα δεξιά της άμυνας, ο Γάλλος δεν τα πηγαίνει άσχημα, ενώ έχει αποκτήσει και επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνοντας ικανότητα στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, αποφάσισε να δηλωθεί ο παίκτης του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, άρα εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί αντικαταστάτης.

Με τα δεδομένα που επικρατούν, προβάδισμα φέρεται πως έχει ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος ξέρει τη θέση, ψάχνει λεπτά συμμετοχής και ίσως τα βρει στο Αγρίνιο. 

Ουσιαστικά, ελπίζει σε φανέλα βασικού, γιατί ο Ντάνιελ Σούντγκρεν εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και έχει χάσει προπονήσεις. Χθες, βρέθηκε μεν στο "Δασυγένειο", ωστόσο δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Η άλλη επιλογή, που θα μπορούσε να προκριθεί, αλλά δεν κερδίζει έδαφος, είναι του Λούκας Σάσα. Ο βραζιλιάνος έπαιξε -αναγκαστικά- στο δεξί άκρος, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αποδίδει (πολύ) καλύτερα στη μεσαία γραμμή και κανείς δεν θέλει να τον βγάλει από τα... νερά του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.