Το καυτό δεκαήμερο του Πρίγιοβιτς και του... ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός25 Ιουνίου 2020

Ο Πρίγιοβιτς έχει επίσημη πρόταση από ομάδα του MLS για 18μηνο δανεισμό. Πρόκειται για πολύ σοβαρή πρόταση που έχει βάλει σε σκέψεις τον Σέρβο στράικερ, γιατί καλύπτει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Θυμίζουμε πως ο Πρίγιοβιτς αμείβεται με 5,3 εκατομμύρια ετησίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, η αμερικανική ομάδα δίνει ένα μεγάλο ποσό, περίπου 3,5 εκατομμύρια, για τον δανεισμό του από την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Πρίγιοβιτς σκέφτεται να αφήσει ένα δεκαήμερο μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι σ' αυτό το διάστημα περιμένει να δει αν θα υπάρξει σφήνα από τον Δικέφαλο. Ο Σέρβος φορ έχει, ως γνωστό, ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια Σαββίδη και εκτιμά ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να επιστρέψει.

Η Αλ Ιτιχάντ οφείλει χρήματα στον ΠΑΟΚ, οφείλει και στον ίδιο και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει και δικαίωμα προσφυγής πλέον. 

Αρα ο Πρίγιοβιτς μπορεί να πιέσει την Αλ Ιτχιάντ να δεχθεί μία δική του συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να κάνει κίνηση για τη επιστροφή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.