Τρομερό στιγμιότυπο: Ένα κλικ, άπειρα συναισθήματα στο Αργεντινή-Ολλανδία

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Όπως λέει και ο σοφός λαός, «μια εικόνα... χίλιες λέξεις» και στη συγκεκριμένη περίπτωση χίλια συναισθήματα. Από την μια ο ενθουσιασμός, η χαρά και τα ασυγκράτητα πανηγύρια των νικητών, και από την άλλη η θλίψη, η απογοήτευση και τα δάκρυα των ηττημένων. Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα του Αργεντινή-Ολλανδία, αλλά και ολόκληρου του Μουντιάλ ως τώρα.

Μετά τον αποκλεισμό σοκ της Βραζιλίας, η Αργεντινή κινδύνευσε για λίγο να ζήσει τον ίδιο εφιάλτη, αφού δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς στη κανονική διάρκεια και έφτασε μέχρι τα πέναλτι. Από τον εφιάλτη ευτυχώς ξύπνησε χάρη στην  εύστοχη εκτέλεση του Λαουτάρο Μαρτίνες , που ήταν εκείνη που τελείωσε το παιχνίδι, με σχεδόν όλους τους Αργεντίνους να τρέχουν για να ξεσπάσουν προς στους Ολλανδούς.

Τη μαγική αυτή στιγμή, λοιπόν, που η μπάλα που «εκτοξεύει» ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ακουμπά τα δίχτυα, ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει ένα από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα εως τώρα στο Μουντιάλ. Η έκρηξη των Αργεντινών εκ των οποίων οι μισοί τρέχουν να πανηγυρίσουν και οι άλλοι να κοροϊδέψουν τους Ολλανδούς που κοιτάζουν κάτω περίλυποι. Αυτή η εικόνα έχει πολύ συναίσθημα μέσα της. Γκριμάτσες, φωνές, πανηγυρισμοί, στραβωμένα μούτρα, συνοφρυωμένα πρόσωπα. Δείτε το εντυπωσιακό κλικ:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.