Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Αντώνη Γεωργιάδη

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Αντώνη Γεωργιάδη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών έπειτα από διαδοχικά προβλήματα υγείας τα οποία τον ταλαιπωρούσαν.

Ο Αντώνης Γεωργιάδης διετέλεσε προπονητής και στον Άρη. Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση...

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Αντώνη Γεωργιάδη, που «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 85 ετών.

Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας τις σεζόν 1982-’83 και 1983-’84 (κατετάγη στην 5η και στην 4η θέση αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα), ενώ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 1984-’85 ο Δραμινός τεχνικός αντικαταστάθηκε από τον Ολλανδό, Τάις Λίμπρεχτς. Ο Αντώνης Γεωργιάδης είχε συνολικό απολογισμό 36 νίκες, 20 ισοπαλίες και 18 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμώντας τη μνήμη του, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ειδικότερα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Γεωργιάδη για τον αδόκητο χαμό του. Καλό παράδεισο».

Η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, Superleague, με την σειρά της στέκεται στο πλευρό των οικείων του: «Η Super League εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προπονητή Αντώνη Γεωργιάδη, ο οποίος σήμερα έφυγε από τη ζωή».

Μία από τις ομάδες που είναι άρρηκτα συνδεμένο το όνομα του ως τεχνικός είναι η ΑΕΚ, καθώς είχε διατελέσει προπονητής της ομάδας κατά το παρελθόν, με την «Ένωση» να εκδίδει ανακοίνωση προς τιμήν του.

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.