Το διπλό στο «Αλκαζάρ», πασπαρτού για τον δύσκολο Ιανουάριο

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

«Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός και βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι». Αυτή είναι μια ατάκα που συνεχώς επαναλαμβάνει ο Πάμπλο Γκαρσία και με αυτή τη φιλοσοφία πορεύεται και αυτή την εβδομάδα.

Μετά από την προπόνηση της Δευτέρας που είχε τον χαρακτήρα της προσαρμογής αφού είχε προηγηθεί ένα «πλούσιο» ρεπό, χθες ο τεχνικός του Δικεφάλου με τους συνεργάτες του έριξαν στα βαθιά τους ποδοσφαιριστές ανεβάζοντας ρυθμούς και επικεντρώνοντας το πρόγραμμα στην τακτική. Ο Δικέφαλος την Κυριακή στο «Αλκαζάρ» θέλει να πάρει το διπλό, να κάνει ποδαρικό με νίκη στο 2021 και σε έναν καυτό και απαιτητικό Ιανουάριο με συνεχόμενους αγώνες. Με αυτή τη λογική στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από το ματς απέναντι στην ομάδα του Κούγια.

Χθες εκτός από τις ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση υπήρξε και οικογενειακό διπλό στο οποίο δεν συμμετείχαν οι Αουγκούστο και Σοάρες. Με την επιστροφή των δυο στις ομαδικές προπονήσεις (και ανάλογα με την κατάσταση του Σοάρες) ο Γκαρσία θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής. Αυτό φυσικά που τον ενδιαφέρει είναι και τα τεστ Covid στα οποία θα υποβληθεί εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι αρνητικά ώστε να μην μετρήσει κάποια απώλεια. Μένει να φανεί αν την Κυριακή ο Δικέφαλος θα έχει στην αποστολή και τους Ουάρντα, Λάμπρου αφου η μεταγραφική περίοδος αρχίζει και επίσημα την Παρασκευή και επομένως θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει έχοντας βγάλει και τα δελτία τους.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.