Το χαμόγελο του Ραζβάν όλα τα λεφτά!

Γιώργος Ζαΐρης22 Ιουλίου 2021

Συνεντεύξεις του Λουτσέσκου έχω παρακολουθήσει… άπειρες. Μπορεί να πέρασαν δυο χρόνια αλλά κάποια πράγματα δεν τα ξεχνάς. Ετσι από τη χθεσινή μέρα θα σταθώ σε ένα πράγμα: στο χαμόγελο του προπονητή όταν ρωτήθηκε για τον Τζιοβίνκο

Δεν είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δεν έχει υπογράψει αλλά είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ο Λουτσέσκου όταν ρωτήθηκε για μεταγραφικό ΣΤΟΧΟ δεν το… ξέκοψε. Μπορεί να είπε στην αρχή «δεν μου αρέσει να σχολιάζω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα» αλλά δεν έβαλε τελεία και παύλα αλλά… άνω τελεία. Και συνέχισε εκθειάζοντας τον ποδοσφαιριστή. 

Το χαμόγελο του όταν μιλούσε για τον Ιταλό ήταν όλα τα λεφτά! Και δεν τον ενόχλησε που επέμεινα ρωτώντας τον για το αν στις πιο πρόσφατες κλήσεις στο κινητό του είχε και το νούμερο του Ιταλού. Πολύ απλά διότι θα ήταν ο ιδανικός παίκτης για αυτόν καθώς τον ξέρει και μπορεί αυτόματα να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μίλησα χθες με συνεργάτη του Ραζβάν μετά το τέλος του αγώνα στο χαλαρό. Και όταν τον ρώτησα για την ηλικία του παίκτη και αν αυτό είναι πρόβλημα… χαμογέλασε. «Δεν τους βλέπει….» ήταν η ατάκα του. Και είναι προφανές πως μιλάμε για έναν παίκτη που ο Λουτσέσκου τον ξέρει και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω. Μακάρι να έρθει. 

Τώρα σε ότι αφορά το φιλικό, ο Ολιβέιρα συνεχίζει να σκοράρει και το έκανε χθες και με το αριστερό. Πολύ καλός ο Καντουρί και για πρώτη φορά ήταν ουσιαστικός ο Καγκάβα. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ έδωσε στο πρώτο μέρος φτηνά φάουλ στην Χέρακλες και πρέπει να το προσέξει στα επίσημα. Συνεχίζει η ομάδα σε καλό δρόμο και μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα αισιόδοξοι για αυτό που χτίζεται για να διεκδικήσει κάθε στόχο αυτή τη σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.