Κούρτιτς: «Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ η καλύτερη κίνηση της καριέρας μου»

Χάρης Εμμανουηλίδης25 Μαΐου 2023

Ο Γιασμίν Κούρτιτς ολοκλήρωσε έναν κύκλο... δύο ετών με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, πιο συγκεκριμένα 1.5 έτους, καθώς τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 30 Οκτωβρίου στο ντέρμπι της «OPAP Arena» με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον υψηλόσωμο κεντρικό χαφ να κάνει τον μίνι απολογισμό του έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν βρέθηκε για τελευταία φορά με τους συμπαίκτες του.

Ο Σλοβένος των 956΄αγωνιστικών λεπτών τη φετινή χρονιά, δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά να κάνει τον δικό του επίλογο υπογραμμίζοντας πως η μεταγραφή του από την Ιταλία στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει στην καριέρα του, ενώ έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου που όπως λέει με στήριξε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς σημείωσε αρχικά στην τοποθέτηση του: «Θα μπορούσα να πω ότι ο φετινός χαμένος τελικός με αντίπαλο την ΑΕΚ με πονάει περισσότερο από ότι ο περσινός με τον Παναθηναϊκό, γιατί ξέρω ότι φέτος αξίζαμε περισσότερα στο γήπεδο και αυτό που θα ήθελα να πω μόνο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη ημέρα ότι με θέλουν και μου έδειξαν σεβασμό».

Ενώ υπογράμμισε για την πορεία του στον ΠΑΟΚ και τα... βήματα που χρειάζεται να κάνει: «Είναι δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα μπροστά και να συνεχίσεις την καριέρα σου , αλλά θα έλεγα πως είμαι περήφανος για ότι έχω πετύχει και θα έλεγα ότι η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει στην καριέρα μου. Δεν είμαι χαρούμενος που ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο, γιατί θα ήθελα να ολοκληρώσω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ αλλιώς , αλλά έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προχωράς. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.