To «αντίο» του Γκαρσία σε έναν μεγάλο ΠΑΟΚτσή

Κώστας Πετρωτός31 Μαρτίου 2020

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, είπε το τελευτίο αντίο σε έναν αγνό οπαδό του ΠΑΟΚ, τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών. «Μιχάλης ένας μεγάλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.. Καλό παράδεισο παππού μου..?», έγραψε ο «Κανάριο», ποστάροντας φωτογραφίες του ιδίου και της συζύγου του με τον εκλιπόντα.

Περισσότερα στοιχεία για τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο έδωσε με δική του ανάρτηση στο facebook, ο δημοσιογράφος, Ντίνος Καραμητρούσης, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία που είχε βγει μαζί με την συλλογή του από φανέλες του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.

Εγραψε, συγκεκριμένα, ο Ντίνος Καραμητρούσης: «Αυτός ο ευλογημένος ΠΑΟΚτσής από το Αίγιο, που ύμνησε τη Μακεδονία και τον Δικέφαλο της, σε όλη την Πελοπόννησο και τη Νότια Ελλάδα, ο ρομαντικός φίλος και χαρισματικός φιλάνθρωπος, ο Μιχάλης Χριστοδουλόπουλος, έφυγε σήμερα από την ζωή, στα 82 του χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει στην γενέτειρα του αύριο στις 11 σε υποχρεωτικά πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Ηταν από τους αξιοπρεπέστερους και μοναδικούς ανθρώπους, πραγματικός αλτρουϊστής και μοναδικό παράδειγμα ανθρωπιάς για φίλους, γνωστούς και ίσως και αγνώστους. Να έχει καλό παράδεισο και να τον θυμούνται όσοι πρέπει να τον θυμούνται. Κάτια-Λιλιάν Ντεμπά, Άννα Χριστοδουλοπούλου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.