Το άκυρο σενάριο για Γκιγιέρμε και ο χαφ που (δεν) ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός12 Οκτωβρίου 2021

Ενα σενάριο που θέλει τον ΠΑΟΚ να ασχολείται με την περίπτωση του Βραζιλιάνου με ιταλικό διαβατήριο πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, προέκυψε χθες από ορισμένα μέσα στο διαδίκτυο, χωρίς όμως ουσιαστική βάση. 

Ο 30χρονος μέσος που η Αλ Σαντ του Κατάρ είχε αγοράσει με 6 εκατομμύρια ευρώ από τους «ερυθρόλευκους έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά αυτά δεν αγγίζουν τον ΠΑΟΚ. 

Στην Τούμπα δεν φαίνεται, στην παρούσα φάση τουλάχιστον και με την καλή εικόνα που βγάζουν οι τέσσερις πλην του ανενεργού ως τώρα Τσιγγάρα (Σβαμπ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας και Εσίτι) κεντρικοί μέσοι της ομάδας, να ψάχνουν για χαφ. Μόνο αν βάλουμε μπροστά τον επιθετικό προσδιορισμό μεσοεπιθετικός, μπορεί να σταθεί στην κουβέντα. 

Το έχουμε σημειώσει ξανά, ότι το απωθημένο για Τζοβίνκο έχει παραμείνει και ο Δικέφαλος θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, χώρια την προσπάθεια που θα κάνει να πάρει πράγματα από τον Λέο Ζαμπά. Μεσοεπιθετικά και ίσως και αμυντικά θα υπάρξει ενίσχυση, εκτός κι αν προκύψουν άλλα δεδομένα που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.