«Τιτανομαχία» για τον τελικό του Paris Masters: Τσιτσιπάς vs Τζόκοβιτς

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον Αμερικανό Τόμι Πολ, έρχονται τα δύσκολα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που πρέπει να παλέψει για μια θέση στον τελικό του Παρισιού, έχοντας απέναντί του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η μονομαχία των δύο αθλητών στα ημιτελικά του Paris Masters έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 17:30, με την μετάδοση να γίνεται από το CosmoteSport6.

Οι δύο τενίστες έχουν πλούσιο παρελθόν μεταξύ τους, αφού έχουν ήδη συναντηθεί σε δέκα αγώνες, με τον Τζόκοβιτς να έχει το προβάδισμα με 8 νίκες και τον Τσιτσιπά να τον έχει κερδίσει μόλις δύο φορές. Από τις 8 ήττες, οι 7 είναι στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια κι αυτό είναι ένα σερί που θέλει να σπάσει ο Τσιτσιπάς. Επίσης, από αυτά τα 10 ματς, τα 5 ήταν σε τελικό, και σε όλα έχει κερδίσει ο Νόλε. Μάλιστα, Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς έχουν παίξει δύο φορές τη φετινή σεζόν, σε Ρώμη και Σινσινάτι, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως ο Σέρβος τενίστας μετράει 19 συνεχόμενες νίκες στο tour και είναι πολυνίκης του τουρνουά με 6 τίτλους!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.