Τις Πέμπτες έχει πολλά γκολ…

Γρηγόρης Κόκκινος05 Απριλίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Στην φάση αυτή του champions league δεν γνωρίζω πραγματικά κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα παιχνίδια. Φυσικά και είναι μεγάλα φαβορί Σίτι, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν. Να παίξει όμως ο παίκτης του στοιχήματος τι; Αποδόσεις που δεν είναι να τις ακουμπάει κανείς γιατί πραγματικά δεν έχουν αξία; Να παίξω το παιχνίδι της Τσέλσι ναι εκεί που οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες γιατί βλέπω κάτι, αλλά μέχρι εκεί. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια προτιμώ να πάω πάσο σήμερα και αύριο και ίσως βρω κάτι για τις ρεβάνς. Η Τσέλσι τα πάει μια χαρά στο πρωτάθλημα δεν δείχνει ότι μπορεί να χάσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και στην έδρα της τα πάει περίφημα στην Ευρώπη. Η Ρεάλ δείχνει ότι δεν χάνει το πρωτάθλημα στην Ισπανία και ο τρόπος που απέκλεισε την Παρί στον προηγούμενο γύρο, ότι καλά θα κάνουν να τη σέβονται και να την υπολογίζουν όλοι στο θεσμό. Θα πάω συντηρητικά και θα κρατήσω τον άσσο της Τσέλσι ενώ αξίζει τον κόπο να... ποντάρω και anytime scorer τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος είναι σε τρομερή κατάσταση και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Η Λειψία πέρασε άνευ αγώνα σε αυτή τη φάση και προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα με 1-4. Η Αταλάντα έχασε στο πρωτάθλημα με 1-3 από τη Νάπολι και πέρασε σε αυτή τη φάση με δύο νίκες κόντρα στην Λεβερκούζεν. Πιστεύω ότι είναι αναμέτρηση για γκολ και από τις δυο ομάδες και μου αρέσει το compo.

Η Φέγενορντ μπορεί να είναι εξαιρετική αλλά εκτιμώ πολύ την Σλάβια που αξίζει τον σεβασμό μου και η αναμέτρηση αυτή δεν είναι για πολλά πολλά.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είναι στα καλύτερα της και υποδέχεται μια Μπαρτσελόνα που με τις προσθήκες που έχει κάνει και με τον Τσάβι στον πάγκο δεν παίζεται, όπως φυσικά και δεν την ποντάρουμε σε τόσο χαμηλή απόδοση.

Η Γουέστ Χαμ κάνει μια εξαιρετική χρονιά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και στον περασμένο γύρο απέκλεισε την Σεβίλλη . Η Λυών απέκλεισε την Πόρτο και στο πρωτάθλημα έχει μείνει έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εδώ μου αρέσει το διπλό και θα το ρισκάρω.

Η Μπράγκα απέκλεισε την Μονακό και υποδέχεται την Ρέιντζερς που απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα και έχασε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής από την Σέλτικ με 1-2 χάνοντας σημαντικές ελπίδες για την μάχη του τίτλου. Πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και να δούμε compo.

Την Λέστερ την σέβομαι την εκτιμώ αλλά πιστεύω ότι με αντίπαλο την Αϊντχόφεν όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση οπότε δεν το ακουμπάω.

Η Μπόντο Γκλίμτ έκανε πολλές κηδείες και η Ρόμα δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης οπότε μακριά και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Η Μαρσέιγ δείχνει ότι είναι στην καλύτερη της φάση αυτή την περίοδο προέρχεται από το διπλό στην έδρα της Σεντ Ετιέν με 2-4 και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που έχασε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 και στην Ευρώπη τα πάει καλά. Εδώ έχουμε ομάδες με καλές επιθέσεις, περιμένω να δούμε γκολ και κρατώ το compo. To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΤΣΕΛΣΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΤΣΕΛΣΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ANYTIME SCORER

Δεύτερη πρόταση

ΛΕΙΨΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G@OVER

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ G/G@OVER

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΠΑΟΚ G/G@OVER

Τρίτη πρόταση

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΥΩΝ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.