Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας bet»: Τα… φιλαράκια

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

ΚΟΚ Μετά τις νίκες του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και τις ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό , πλέον ξεκάθαρα η μάχη του τίτλου είναι για δυο όσο και αν μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα και για τους άλλους δυο.

ΡΑΠ Την Κυριακή είδαμε ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ έχει όλο το πακέτο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μην συγκινεί με το ποδόσφαιρο που παίζει , αλλά το ότι παραμένει πρώτος λέει πολλά. Αν τα καταφέρει, θα είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει.

ΚΟΚ Η άμυνα όπως λες δίνει τους τίτλους και το ότι συνεχίζει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος λέει πολλά. Η ΑΕΚ από την άλλη πιστεύω ότι έκανε επίδειξη δύναμης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρα από τις αγωνιστικές της αρετές.

ΡΑΠ Ρε Γρηγόρη εδώ φτάσαμε να παίζει ο Ολυμπιακός για τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ. Οι συμμαχίες έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον και κάνουν το πρωτάθλημα ακόμα πιο γοητευτικό. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορούν αυτές οι δύο ομάδες, τα φιλαράκια τους.

ΚΟΚ Σαν πολύ σίγουρος είσαι του λόγου και κινδυνεύεις να εκτεθείς. Οι φιλίες αυτές χαλάνε πολύ εύκολα και στο παρελθόν είδαμε πολλούς να είναι την μία με τον ένα και την άλλη με τον άλλο.

ΡΑΠ Δεν αντιλέγω αλλά μιλάμε για φέτος. Αυτό που ξέρω είναι ότι στον Ολυμπιακό στεναχωρήθηκαν πιο πολύ που δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό παρά για την ήττα από την ΑΕΚ. Όσο για τον ΠΑΟΚ θα δεις πόσο καλός θα είναι με την ξαδέρφη του στο παιχνίδι .

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G & OVER

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ UNDER 4,5 ΚΑΡΤΕΣ

Γράφουν ο Κωστής Ραπτόπουλος και ο Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.