Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της κακομοίρας BET»: Προβάδισμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΚ Το Ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι μετά την διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με δύο σπουδαία ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες αναμετρήσεις δεν έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

ΡΑΠ Τον Άρη δεν το συμφέρει να παίξει με τον ΠΑΟΚ αυτή τη χρονική περίοδο και θα ήθελε να αναβληθεί η αναμέτρηση για αργότερα. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και είναι πιο έτοιμος από την ομάδα του Άρη που θέλει χρόνο για τους αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει.

ΚΟΚ Ο αγώνας θα γίνει κανονικά οπότε ακόμα και να είναι έτσι όπως τα λες πρέπει να μιλήσουμε επί της ουσίας. Ναι ο Άρης έχει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, ναι αυτοί χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν , αλλά αυτό μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα. Άλλωστε και ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα πρόσωπα.

ΡΑΠ Ναι αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός βασίζεται σε αυτούς που έχει από πέρσι και έχει στους καινούργιους που τους βάζει σιγά σιγά στα πλάνα του. Από την άλλη ο Άρης δεν έχει ξεκινήσει καλά και ο Μάντζιος ότι και να κάνει δεν προλαβαίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

ΚΟΚ Κανείς δεν λέει ότι αυτά που λες δεν ισχύουν. Γνωρίζεις όμως πολύ καλά ότι πριν το παιχνίδι ότι και να λέμε μπορεί να ανατραπεί στην διάρκεια του αγώνα από πάρα πολλούς παράγοντες που μπορούν να ανατρέψουν τα όποια προγνωστικά και εκτιμήσεις πριν το παιχνίδι.

ΡΑΠ Τα προγνωστικά δεν ανατρέπονται ότι και να λες. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Άρη και ΑΕΚ δεν κερδίζει τον Ολυμπιακό. Παίξτε τα να οικονομήσετε.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ Χ

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ OVER

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ G/G & OVER

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΓΡΑΦΟΥΝ: ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.