Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της κακομοίρας Bet»: Λεβαδειακός και Ιωνικός οι αδύναμοι κρίκοι

Metrosport Team29 Απριλίου 2023

ΚΟΚ Η μάχη για την σωτηρία συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού πέρα από τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ που εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, έξι ομάδες παλεύουν για την σωτηρία άλλες με μεγαλύτερες και άλλες με μικρότερες πιθανότητες για να τα καταφέρουν.

ΡΑΠ Σε αυτούς τους αγώνες όπως σου είχα πει πριν ξεκινήσουν, είναι δεδομένο και φαίνεται ότι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σωθεί η ομάδα της Λαμίας. Μπορεί να είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά πιστεύω ότι θα σώσει την κατηγορία.

ΚΟΚ Να δεχθώ αυτό που λες για την Λαμία. Το ερώτημα είναι ποιες ομάδες τελικά δεν θα τα καταφέρουν; Ποιες σε πείθουν περισσότερο αγωνιστικά και όχι μόνο ότι τελικά θα πετύχουν το στόχο της παραμονής; Και ποιες δείχνουν ότι δεν μπορούν τελικά.

ΡΑΠ Αυτοί που δεν θα τα καταφέρουν είναι πρώτος ο Λεβαδειακός γιατί και καλή ομάδα δεν έχει και δεν μπορεί. Η άλλη δυστυχώς είναι ο Ιωνικός που είχε μείνει πολύ πίσω στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και διάλεξε λάθος στρατόπεδο.

ΚΟΚ Και ο ΠΑΣ δείχνει να μην είναι καλά και ας κέρδισε τον Παναιτωλικό στο τελευταίο παιχνίδι. Έκανε μεγάλη κοιλιά αφού έχασε πολύτιμο έδαφος με πολλά παιχνίδια που δεν κατάφερε να πάει βαθμούς και έμπλεξε για τα καλά.

ΡΑΠ Θα ήθελα να πέσει ο ΠΑΣ για πολλούς λόγους αλλά κάτι τέτοια αποτελέσματα όπως αυτό με τον Παναιτωλικό με κάνουν να πιστεύω ότι θα παραμείνει στην κατηγορία τελικά. Αν πέσει και σωθεί ο Ιωνικός δεν θα με χαλάσει καθόλου.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ OVER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ OVER 27,5 ΦΑΟΥΛ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER 27,5 ΦΑΟΥΛ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ OVER 27,5 ΦΑΟΥΛ

Γράφουν οι Κωστής Ραπτόπουλος-Γρηγόρης Κόκκινος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.