Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της κακομοίρας BET»: Η ευκαιρία του Άρη

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

KOK Το πρωτάθλημα απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον μετά την νίκη του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0. Κι αυτό γιατί ρίχνοντας πλέον μια ματιά στην βαθμολογία οι διαφορές είναι ελάχιστες ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΡΑΠ Προσωπικά έχω πάθει πλάκα με τους οπαδούς της ομάδας του Άρη. Η ομάδα τους ότι και να γίνει θα κατακτήσει την πέμπτη θέση της βαθμολογίας αφού ούτε για πιο πάνω είναι ούτε για πιο κάτω. Χάρηκαν για μία νίκη που ουσιαστικά έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να είναι ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος;

ΚΟΚ Δεν έχεις κάνει οπαδός για αυτό μιλάς έτσι. Ο οπαδός χαίρεται με τις νίκες της ομάδας του πόσο μάλλον όταν κερδίζει τον πρώτο της βαθμολογίας. Να μην χαρεί; Όλη η Ελλάδα μιλούσε την επόμενη μέρα για αυτή την τόσο μεγάλη νίκη. Ο Άρης ήταν σε όλα τα πρωτοσέλιδα και δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα.

ΡΑΠ Ρε τους έλεγαν τσατσάκι του Ολυμπιακού και φέτος τσατσάκι της ΑΕΚ. Και τους λένε μάλιστα αυτοί που στο παρελθόν είχαν κάνει τσατσάκια για να τους κάνουν και καλά χουλιαμά. Αυτά δεν τους ενοχλούν από την στιγμή μάλιστα που δε κερδίζουν τίποτα;

ΚΟΚ Δεν πάει να λέει ο καθένας ότι θέλει. Ο Άρης να κερδίζει κι ας λένε ότι θέλουν δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε ένα τόσο κακό και βρώμικο πρωτάθλημα.

ΡΑΠ Ο Άρης έχει μια τεράστια ευκαιρία αν και δεν το πιστεύω. Να πάρει αποτέλεσμα από την ΑΕΚ την Δευτέρα και να τους βουλώσει τα στόματα και να πάρουν αμπάριζα τα ραδιόφωνα για τους πουν να ποια ομάδα είναι αυτή που χλευάζεται.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ OVER

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ G/G

ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.