Ηρακλής: Περιμένει τήρηση υποσχέσεων!

Γιάννης Τσερβίνης20 Ιουλίου 2021

Στη Θεσσαλονίκη έχοντας καθημερινά-όπως και χθες- συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή παραμένει ο τούρκος υποψήφιος επενδυτής για τους κυανόλευκους. 

Αυτό που περιμένουν ουσιαστικά στο Κατσάνειο οι διοικούντες του Γυμναστικού Συλλόγου αλλά και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες που βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια είναι η τήρηση των υποσχέσεων του 35χρονου επιχειρηματία. Ποιες είναι αυτές;

 Η καταβολή χρημάτων άμεσα, το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, έτσι ώστε να καλυφθεί μεγάλος μέρος του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι κάτι άλλωστε σύμφωνα με τις πληροφορίες που υποσχέθηκε στον Στράτο Ευγενίου κατά τη συνάντηση που υπήρξε προ ημερών.

 Σε αυτή την περίπτωση θα φανεί ότι έχει την οικονομική δυνατότητα και κυρίως ρευστότητα που απαιτείται, προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση.

Σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση περιπλέκεται, με τους κυανόλευκους να «ενεργοποιούν» και άλλες περιπτώσεις ενδιαφερόμενων, ενώ το πιο πιθανό είναι να ηγηθεί για ένα διάστημα ο Στράτος Ευγενίου, όπως φυσικά συμβαίνει και τώρα.

Ο τελευταίος βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές έχει όμως καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου και κυρίως τον στενό φίλο του Κώστα Ιωακειμίδη. 

Παράλληλα τρέχει και ο οργανωτικός σχεδιασμός που απαιτείται, με πρώτα στην ατζέντα να είναι η στελέχωση της ομάδας διοικητικά και υπαλληλικά, καθώς και ο σχεδιασμός του ρόστερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.