Την Τρίτη η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος

Metrosport Team22 Μαΐου 2022

Στις προηγούμενες ημέρες ο Χερμάν Μπούργος βούτηξε ακόμη πιο βαθιά στα… άδυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί και επιδιώχθηκε η «αρπαγή» της άδειας συμμετοχής του Αρη στο Conference League. 

Ο Αργεντίνος έγινε σοφότερος, πέραν των όσων έχει αντιληφθεί σ’ αυτούς τους τρεις μήνες παρουσίας του στην ομάδα. Καταλαβαίνει ότι στην Ελλάδα δεν εξαρτώνται όλα από αυτά που θα κερδίσεις στο χορτάρι.

Πλέον αυτή η ιστορία φαίνεται να τελειώνει και ήρθε η στιγμή για την πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη μεταξύ του 53χρονου τεχνικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη όπου εκεί θα τεθούν όλα τα δεδομένα. 

Από τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά κι αυτά που υπάρχουν για την επόμενη χρονιά. Η «Μ» και το metrosport.gr έχουν σημειώσει ότι δεν είναι σίγουρη η παραμονή παικτών που έχουν συμβόλαια είτε λόγω απόδοσης είτε γιατί έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων κάποιων παικτών και γίνονται διαπραγματεύσεις. 

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στη συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα και παράλληλα ο Μπούργος θα καταθέσει τις σκέψεις του για την επόμενη χρονιά όπου προφανώς θα τεθούν μεταγραφικοί στόχοι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.