Την άλλαξε ριζικά...

Νίκος Κουλιανός30 Μαΐου 2020

Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Bundesliga, δύο είναι τα μεγάλα συμπεράσματα. Η Μπάγερν για μια ακόμη χρονιά θα σηκώσει την σαλατιέρα και ότι η Χέρτα είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα ,μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού! Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λαμπαντία έχει αλλάξει ριζικά τους Βερολινέζους. Η Χέρτα πλέον έχει πλάνο, ποιότητα κι ένα μαέστρο στον πάγκο. Πάμε να δούμε αναλυτικά και τα σημερινά μας ζευγάρια…

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Η Βόλφσμπουργκ άστραψε και βρόντηξε μέσα στη «Μπάι Αρένα». Πέτυχε μεγάλο διπλό, επί της φορμαρισμένης Λεβερκούζεν, που την χρίζουν φαβορί στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απέναντι στο…πτώμα της Άιντραχτ η λογική λέει ότι θα βρει τον τρόπο να μεγαλώσει το σερί της. Ωστόσο η Άιντραχτ είναι ομάδα ερωτηματικό. Ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι μεσοεπιθετικά διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Η βασική μας επιλογή εδώ το G/G & over.

ΜΑΪΝΤΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Η Μάιντς προέρχεται από την παλικαρίσια ισοπαλία στο Βερολίνο με την Ουνιόν ωστόσο για κακή της τύχη είδε την Φορτούνα να κερδίζει την Σάλκε και πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από τα μπαράζ. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και ποντάρει πολλά στα εντός έδρας παιχνίδια. Η Χόφενχαϊμ επιτέλους ξύπνησε με την Κολωνία, έκανε τις ευκαιρίες της αυτή την φορά γκολ και μπήκε δυνατά στην μάχη της Ευρώπης. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1. Στην συνέχεια κοιτάμε προς τα δεξιά…

ΣΑΛΚΕ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Ο κατήφορος για την Σάλκε δεν έχει τελειωμό και πλέον το όνειρο της Ευρώπης αρχίζει να εξασθενεί. Είναι ξεκάθαρο ότι η Σάλκε δεν είναι καλά. Μεδοβδόμαδα παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με την Φορτούνα, ηττήθηκε και πάλι. Βαρύ το κλίμα λοιπόν στους «Βασιλικούς μπλε», απέναντι στη Βέρντερ που δείχνει να συνέρχεται, έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία και παλεύει όλα τα ματς, σαν να είναι τελικός. Κοιτάμε πάλι προς τα δεξιά.

ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: H Χέρτα είναι μακράν η πιο βελτιωμένη ομάδα στην μετά κορωνοϊού εποχή. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λαμπαντία έχει αλλάξει άρδην το κλίμα στο Βερολίνο και οι εμφανίσεις της ομάδας του είναι εξαιρετικές. Λίγο έλλειψε μεσοβδόμαδα να πάρει ακόμα ένα μεγάλο διπλό επί της Λειψίας. Όσον αφορά την Άουγκσμπουργκ, είναι κι αυτή με νέο προπονητή στον πάγκο της, ωστόσο ακόμα δυσκολεύεται στο γκολ. Θεωρώ ότι ο άσος στα όρια του διπλασιασμού, έχει στοιχηματική αξία.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.: Δύσκολα θα κάνει χαρακίρι η Μπάγερν εδώ. Η παρέα του Λεβαντόφσκι προέρχεται από το διπλό τίτλου στη Βεστφαλία με πειστική εμφάνιση και είναι πλέον αγκαλιά με μια ακόμα σαλατιέρα. Οι Βαυαροί δείχνουν σε τρομερή κατάσταση και περιμένουμε να προσφέρουν εκτός από την νίκη και θέαμα σε όσους την επιλέξουν. Πρώτη μας σκέψη μαζί με τον άσο και το over 4,5!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.