Την αδικούν οι αποδόσεις

Νίκος Κουλιανός11 Μαρτίου 2021

Τα 8 ζευγάρια του Europa League, κλέβουν δικαιολογημένα την παράσταση στο σημερινό μας στοιχηματικό μενού. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια, που έχουν να μας δώσουν επιλογές!

- ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Ζευγάρι με φαβορί και αουτσάιντερ είναι αυτό, καθώς η φανέλα του Άγιαξ σε συνδυασμό με την δεδομένη δυναμική του, τον έχουν εκ των φαβορί για την διοργάνωση. Παρόλα αυτά οφείλω να σεβαστώ τους Ελβετούς. Η Γιουνγκ Μπόις έχει…ψηλώσει απότομα τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη, καθώς η ομάδα της Βέρνης έχει σκοράρει σε δύσκολες έδρες τα τελευταία χρόνια (Πόρτο, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Ρέιντζερς). Θεωρώ ότι το g/g+over είναι λογικό και στη συνέχεια με μεγαλύτερο ρίσκο, κρατάμε τον άσο συνδυαστικά με το g/g.

- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ισορροπημένο ζευγάρι είναι αυτό, με αρκετά μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαικά σαλόνια και για τους δύο. Η Ντιναμό Κιέβου δείχνει σε καλύτερο φεγγάρι την δεδομένη στιγμή, ωστόσο ο πολύπειρος Λουτσέσκου θα χει τις σημαντικές απουσίες των Τσιγκάνγκοφ, του Βέρμπιτς και του Γκαρμάς, που την αποδυναμωνουν αισθητά. Η Βιγιαρεάλ μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτά τα προβλήματα και θεωρώ ότι είναι ικανή να φύγει από το Κίεβο με την ισοπαλία.

- ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Ζόρικο ζευγάρι είναι αυτό, όπως κι αν το πιάσεις. Συγκούονται δύο ομάδες που βγάζουν μεγάλη δυναμική και όποιος τις υποτιμήσει μπορεί να εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο. Η Σλάβια με σφιχτή άμυνα ψάχνει με πλάνο το γκολ, χωρίς μεγάλα ρίσκα αλλά με πλάνο στο παιχνίδι της και στον αντίποδα η Ρέιντζερς με τρομερή επιθετική φιλοσοφία, εξαιρετικό transition αν βρει χώρους και μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Κομβική απουσία για τους Σκωτσέζους ο ηγετικός μπακ Ταβερνιέ, ενώ οι Τσέχοι δεν έχουν απουσίες, αλλά αρκετοί παίχτες της, βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν την ρεβάνς. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι ποτέ η Ρέιντζερς δεν έχει αποκλείσει Τσέχικη ομάδα! Δεν βλέπω να ανοίγει πολύ το ματς. Το under στο 1.85 έχει αξία!

- ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΟΛΝΤΕ: Η Γρανάδα έχει την χρυσή ευκαιρία στην πρώτη της ευρωπαική παρουσία, να φτάσει μέχρι τους 8, τουλάχιστον του θεσμού. Η Μόλντε είναι μια ομάδα στα κυβικά της, χωρίς ροή αγώνων και πλέον θα είναι υποψιασμένη για να μην πάθει το…χουνέρι της Χοφενχαίμ. Θεωρώ ότι η Γρανάδα παρότι έχει τις σημαντικές απουσίες των Χέρμαν, Ερέρα,Σουάρες και Νέβα, θα βρει τον τρόπο να πάρει την νίκη, ακόμα κι αν χρειαστεί να σκοράρει δύο τέρματα.Άσος και over 1,5 ,σε αποδόσεις διπλασιασμού!

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ: Καλό ματς περιμένουμε και στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο απέναντι στους κανονιέρηδες που δείχνουν ωστόσο αυτή την φορά υποψιασμένοι και ο Αρτέτα ζήτησε ρεβάνς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το εύκολο γκολ εντός έδρας, ωστόσο αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν καθώς εκτός του Παπασταθοπουλο κανένας άλλος στόπερ δεν είναι σίγουρος. Ακόμα και ο Μπα, αν θα παίξει, θα γίνει με ένεση! Η Άρσεναλ σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι τώρα στο Europa League και θεωρώ ότι θα το κάνει και σήμερα. Βασική μας σκέψη στο ματς το g/g+over!

- ΡΟΜΑ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.: Ματς με ιδιαιτερότητες είναι κι αυτό για την Ρόμα. Καθώς ο Φονσέκα μετά την Μπράγκα υποδέχεται ακόμα μια ομάδα του. Η Σαχτάρ θεωρώ ότι είναι ακόμα πιο ζόρικο εμπόδιο για τους Ρωμαίους, καθώς οι Ουκρανοί έχουν δείξει διαχρονικά ότι είναι ικανοί να πετύχουν μεγάλες προκρίσεις. Άλλωστε μιλάμε για μια πρώην κάτοχο του θεσμού και το 1.60 στον άσο, μόνο γέλια μας προκαλεί. Θεωρώ ότι θα χουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Συνεπώς η βάση μας θα είναι το 1-1 και προχωράμε στον …λογικό combo!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.