Τιμές για Καγκάβα από την Λέσχη Φίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Πετρωτός08 Μαΐου 2021

Ενας καμβάς με φωτογραφία του και αποτυπωμένα τα στατιστικά στοιχεία από την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους» (57 ματς, 6 γκολ 10 ασίστ) με τους οποίους πανηγύρισε Πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ, ήταν το όμορφο δώρο που έκαναν στο Σίντζι Καγκάβα εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Hellenic Supportes club). 

Η μίνι τιμητική εκδήλωση έγινε στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το κλαμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Ιωάννης Καμπούρης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Γεώργιος Τσιποριάδης.

Ακόμη, του δόθηκαν δύο μπλουζάκια της λέσχης με το όνομά του και τα λογότυπα της λέσχης και επίσημα match programmes από το διάστημα που ο έμπειρος μέσος αγωνιζόταν στην Γιουνάιτεντ με την φωτογραφία του σε αυτά και αφιερώματα που είχαν γίνει για εκείνον.

Παράλληλα, υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα για τα μέλη του κλαμπ και έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την αναγνώριση της παρουσίας του στην Γιουνάιτεντ.

Τέλος, δέχθηκε με ευχαρίστηση ανοιχτή πρόσκληση της λέσχης να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με τα μέλη του κλαμπ, μόλις ξεπεραστεί η πανδημία του κορωνοϊού.

*Τα μέλη της ιδιαίτερα ενεργής Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Hellenic Supportes club) ευχαριστούν τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστο Καρυπίδη, που οι ενέργειές του έδωσαν την δυνατότητα να γίνει η βράβευση.

Δείτε φωτογραφίες από την βράβευση του Ιάπωνα άσου:




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.