Τι τύπος άνδρα είσαι; Το στήθος της συντρόφου σου έχει την απάντηση!

Metrosport Team09 Μαΐου 2020

Απίστευτο και όμως επιστημονικό. Το «στυλ» στήθους που σου αρέσει στις γυναίκες φαίνεται πως δείχνει και τον τύπο σου.

Ο ανδρικός πληθυσμός και οι επιλογές του στο αντίθετο φύλο πολλές φορές είναι διαφορετικές και αυτό εν μέρη έχει τη δική του εξήγηση με βάση έρευνες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Το μέγεθος μετράει, όμως υπάρχει ένα... «αλλά»

Δεν είναι κάποιος λαϊκός ή αστικός μύθος πως οι άντρες προτιμάμε τα μεγαλύτερα μεγέθη στα γυναικεία μπούστα. Απλά όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά αυτό δεν είναι απόλυτο. Διότι έρευνες έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών, τελικά, προτιμάει τα μεσαία σε μέγεθος στήθη.

Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, μία έρευνα δείχνει πως οι άντρες με καλύτερη οικονομική κατάσταση δείχνουν μια προτίμηση προς τα μεσαία (ή και τα μικρά) στήθη, σε αντίθεση με όσους ζορίζονται οικονομικά που προτιμούν τα μεγάλα!

Το φαγητό δείχνει τον δρόμο

Ναι και όμως. Δεν είναι λίγα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ότι δηλαδή όσο περισσότερο πεινασμένος είναι ένας άντρας, τόσο περισσότερο ροπή προς το μεγάλο γυναικείο στήθος έχει.

Για αυτό καλό είναι πριν την βραδινή σας έξοδο, όταν ανοίξουν οι χώροι εστίασης, να έχετε «τσιμπήσει» κάτι.

Το ένστικτο της πατρότητας

Αν νιώθεις έτοιμος να γίνεις πατέρας τότε η τάση σου προς το μεγάλο στήθος στη γυναίκα είναι μία απόδειξη. Αν όμως δεν είσαι μάλλον θα τείνεις προς πιο μικρά νούμερα. Μη φοβάσαι, δε δείχνει κάποιου είδους σεξισμό αυτό, απλά οι έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες που έχει χτυπήσει το βιολογικό τους ρολόι, πιστεύουν ασυνείδητα πως τα μεγάλα στήθη είναι καλύτερη επιλογή για τα αγέννητα (ακόμα) παιδιά τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.