Τι περιμένει ο Μπούργος να δει από τον Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης30 Μαρτίου 2022

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή προπόνηση καθώς ο Ντάνιελ Μαντσίνι συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος και πλέον θέτει υποψηφιότητα για το πλάνο του Χερμάν Μπούργος για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε στο προηγούμενο διάστημα από κάταγμα -στο μικρό δάχτυλο του ποδιού- με συνέπεια την απουσία του στους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως ασφαλώς και από τις ομαδικές προπονήσεις. 

Μετά από μία εβδομάδα κατά την οποία ακολούθησε ειδικό (ατομικό) πρόγραμμα μπήκε χθες για πρώτη φορά σε κομμάτια της τακτικής κι έτσι μπήκε ταυτόχρονα καιστο πλάνο του προπονητή του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητο ότι είναι δεδομένη η επιστροφή του στην 11άδα, λόγω της απουσίας του στο προηγούμενο διάστημα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ανταπόκρισής του στις προπονήσεις που ακολουθούν μέχρι τον κυριακάτικο αγώνα.

Εφόσον ο Μπούργος διαπιστώσει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κατάσταση που μπορεί να του προσφέρει λύσεις μεσοεπιθετικά, τότε το πιθανότερο είναι να του δώσει χρόνο. Είτε από την αρχή είτε στη ροή του αγώνα.

 Εξάλλου, ο Μαντσίνι -πριν αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού – ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες και με διάρκεια στο παιχνίδι του, με σημαντική συμβολή στο κομμάτι της ανάπτυξης και κατ’ επέκταση στο come back που έκανε ο Αρης, πριν από τα Play off, με τρεις διαδοχικές νίκες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.