«Τι παραπάνω δηλαδή έχει ο Τέιλορ από τον Λύρατζη; Ο Αρης χρειάζεται τον Μήτρογλου»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και του Αρη, Γιώργος Κούτσης, και μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ, τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν οι «ασπρόμαυροι» και αν μπορεί να συνδυάσει την Ευρώπη με το πρωτάθλημα. Επίσης, σχολίασε την εικόνα του Αρη στον αγώνα με τον ΟΦΗ και τόνισε πως οι «κίτρινοι» χρειάζονται ένα φορ περιοχής όπως ο Μήτρογλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στόπερ: «Αν θα πάρει στόπερ θα πρέπει να πάει σε πιο νέο, πιο ευέλικτο για να φτιάχνει το παιχνίδι από πίσω».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν αργός, στο ανασταλτικό του κομμάτι και δεν έκλεβε την μπάλα για να βγει στην αντεπίθεση. Δεν μπορεί να διασπάσει μια οργανωμένη άμυνα, χρειάζεται πολλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή τη στιγμή παίκτη που να μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει την διάρκεια που θέλει η ομάδα και ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νιάτα, ενέργεια, δίψα. Για κάποιους ποδοσφαιριστές ο κύκλος τους έχει κλείσει».

Για τη δύσκολη συνέχεια με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως ο ΠΑΟΚ θα στραβοπατήσει κόντρα στον Αστέρα, με αυτό το ρόστερ και αυτή τη δυναμική που έχει. Εγώ πιστεύω πως θα παίξει κλειστά ο Αστέρας».

Για το αν μπορεί να συνδυάσει την Ευρώπη με το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στην Ευρώπη, αυτή η διοργάνωση που παίζει δεν έχει ομάδες υψηλού επιπέδου και εκτιμώ πως θα πάει καλά. Ευχόμαστε όλοι να πάει καλά ο ΠΑΟΚ για να μαζέψουμε και βαθμούς».

Για την πτώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την απουσία Ελλήνων παικτών από τις ομάδες: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν ξένους ποδοσφαιριστές και η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση, τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει το μονοπάτι. Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους ξένους. Τι παραπάνω δηλαδή έχει ο Τέιλορ από τον Λύρατζη; Πρέπει να στηριχθούν οι Ελληνες παίκτες και μόνο έτσι θα αναπτυχθούν. Φυσικά αν δεν κάνουν τα νεαρά παιδιά, ας κρατήσουν εκείνους που αξίζουν, αλλά πρώτα πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες».

Για την εικόνα του Αρη με τον ΟΦΗ: «Ο Αρης έχει δυναμώσει πάρα πολύ, έχει πάρει πολύ ποιοτικούς παίκτες αλλά χρειάζεται χρόνο. Δεν είδαμε αυτοματισμούς και συνδυαστικό παιχνίδι και χρειάζονται χρόνο για να μάθουν ο ένας τον άλλον. Στο ματς με τον ΟΦΗ, αν ήταν ο Μήτρογλου μπορούσε να βοηθήσει τον Αρη. Δεν θα είναι μόνο ο ΟΦΗ που θα έρθει στο Χαριλάου, χρειάζεται ο Αρης έναν φορ περιοχής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.