Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή (15/3)

Metrosport Team15 Μαρτίου 2026

Την Κυριακή 15 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και το το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά και την Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία 1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 15-16, στην Ήπειρο από 1 έως 17-18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 17, στη Στερεά από 2 έως 17-18, στην Εύβοια από 4 έως 17-18 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 0 έως 17-18 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 17-18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 6 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 16, στην Κρήτη από 7 έως 17 και τα Δωδεκάνησα έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με νεφώσεις από το απόγευμα . Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.