Τι είπε ο Σάχοφ για την επιστροφή στην Τούμπα και το γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2021

Η επιστροφή του Εβγέν Σακχόφ στην Τούμπα συνοδεύτηκε με το γκολ του Ουκρανού μέσου απέναντι στην πρώην ομάδα του και ήταν αυτό που έβαλε την ΑΕΚ σε θέση οδηγού απέναντι στον ΠΑΟΚ, πριν το τελικό 2-2.

Ο έμπειρος μέσος, μετά το πέρας της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα των καναλιών NovaSports μιλώντας για την επιστροφή του σε γνώριμα.. λιμέρια καθώς αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακχόφ:

Για το γκολ που σημείωσε: «Το μισό γκολ μπορεί και παραπάνω ανήκει στον Γκαρσία που έκανε την ντρίπλα και τη σέντρα, εγώ την έσπρωξα στα δίχτυα χάρη σε αυτόν σκόραρα. Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι γενικά με πολλά σφυρίγματα και φάουλ».

Για τις στατικές φάσεις που έφεραν τα γκολ του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στις στατικές φάσεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε περισσότερο εκεί».

Αναφορικά με το τελικό σκορ: «Σίγουρα υπάρχουν το συναίσθημα πικρίας θα μπορούσαμε τη νίκη, το θέλαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν κάποια λάθη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να τα διορθώσουμε».

Για τα συναισθήματα του ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ: «Περίεργο το συναίσθημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπαιξα ως αντίπαλος στον ΠΑΟΚ. Μπόρεσα σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου την ΑΕΚ σήμερα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τα συναισθήματα που προκάλεσε το γκολ: «Δεν το πανηγύρισα, σέβομαι την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήθελα όμως να βοηθήσω την ομάδα που είμαι τώρα και έβαλα το γκολ».

Αναφορικά με τα όσα συζήτησε με τους παλιούς του συμπαίκτες: «Έχω μοιραστεί με τον Βαρέλα το ίδιο δωμάτιο, μιλήσαμε πριν το ματς για τη ζωή μας, πως τα πάμε αυτή είναι η κουβέντα που είχαμε».

Για τον Όλεγκ Νταντσένκο, σημείωσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω, αν έρθει με το καλό θα μπορώ να κάνω σχόλιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.