Βασίλης Καρράς: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2023

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα (27/12) φίλοι και συγγενείς στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Η σορός του γνωστού τραγουδιστή από τη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε το λαϊκό προσκύνημα, μεταφέρθηκε στην πατρίδα του, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Εκεί πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του Βασίλη Καρρά συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. 

Το παρών στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έδωσαν και η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης, ο Νίκος Ζωϊδάκης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρίσκονται εκεί για τον Βασίλη Καρρά.

Η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ Ροδολίβους« με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο ενώ  την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά διεύθυνε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Να θυμίσουμε ότι ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου θα φέρει το όνομα του Βασίλη Καρρά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.











Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.