Θωμάς Τζόκας: «Τίτλος τιμής για τη winmasters η συμφωνία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

Χάρης Δημαράς04 Δεκεμβρίου 2023

Για την χορηγική συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την πορεία της εταιρίας, του gaming γενικότερα, αλλά και την επισήμανση των κινδύνων που ελλοχεύουν για τους απρόσεκτους παίκτες, μίλησε στο Metrosport.gr ο διευθύνων σύμβουλος της winmasters, κ. Θωμάς Τζόκας. 

Αναφέρθηκε με τα πλέον κολακευτικά λόγια στην πρόσφατη συμφωνία με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Θανάση Χατζόπουλο, ενώ έκανε λόγο και για την παρουσία του ως κύριου ομιλητή στο Συνέδριο του Economist. 

-Κύριε Τζόκα, η ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πείτε μας δύο λόγια για αυτή.

«Προχωράμε με συνέπεια το χορηγικό μας πρόγραμμα επιλέγοντας κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς. Για εμάς στη winmasters είναι τίτλος τιμής να είμαστε ο Μεγάλος Χορηγός του ΠΑΟΚ. Μιας ομάδας που έχει γράψει τη δική της ένδοξη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ – παικτών, προπονητών και διοίκησης – να επιτύχει τους στόχους του τη φετινή σεζόν.

Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά, ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Χατζόπουλος και το διοικητικό επιτελείο μας έδειξαν αμέσως πόσο πολύ μας ήθελαν μαζί τους στη φετινή προσπάθεια.

Η έναρξη της συνεργασίας ήρθε μάλιστα και σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μέσα στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».


Μιας και ανοίξαμε το κεφάλαιο των στοιχηματικών εταιρειών, είναι αλήθεια αυτό που γράφεται ότι η βιομηχανία του διαδικτυακού στοιχημάτος στην Ελλάδα βρίσκεται σε ραγδαία ανάπτυξη;

«Ο κλάδος του online gaming στην Ελλάδα βρίσκεται αναμφίβολα σε τροχιά ανάπτυξης. Το κοινό στρέφεται προς τις online εταιρείες, όπως η winmasters, αναζητώντας εύκολη πρόσβαση και ποιότητα υπηρεσιών σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Όμως υπάρχουν και κάποια γκρίζα σημεία. Και μιλώ βέβαια για τη δράση των παράνομων διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών. Δράση η οποία έχει γιγαντωθεί δημιουργώντας σωρεία κοινωνικών προβλημάτων αλλά και απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων στο Ελληνικό δημόσιο. 

 Να σας πω ότι η ΕΕΕΠ εκτιμά πώς διακινούνται 6 δις ευρώ ανά έτος προς παράνομους στοιχηματικούς ιστοτόπους. Η Πολιτεία, η Επιτροπή Παιγνίων, αλλά και ο σύλλογος διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών (HGA) όπου έχω την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος, επεξεργαζόμαστε μία δέσμη μέτρων όπου θα περιορίσουν το φαινόμενο αυτό, θα προστατεύσουν το κοινό, αλλά και θα φέρουν τους παραβάτες ενώπιον των ευθυνών τους».

Γιατί όμως οι παίκτες στην Ελλάδα να στραφούν προς τον παράνομο τζόγο ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν αρκετές επιλογές σε ένα νόμιμο και ασφαλές περιβάλλον;

«Η Kappa Research, η οποία εκτέλεσε έρευνα για λογαριασμό της ΕΕΕΠ, διαπίστωσε ότι 800.000 Έλληνες έπαιξαν σε παράνομες εταιρείες την προηγούμενη χρονιά. Η εκτίμηση της ΕΕΕΠ είναι ότι διακινούνται 6 δις ευρώ ανά έτος προς τις παράνομους ιστοτόπους. Είναι σημαντικό να επισημάνει κανείς ότι οι παίχτες των παράνομων εταιρειών δεν είναι παραβατικές προσωπικότητες, αλλά καθημερινοί άνθρωποι όλων των ηλικιών και τάξεων που παρασύρονται από ψευδείς πολλές φορές διαφημίσεις στο διαδίκτυο θέτοντας σε κίνδυνο τα χρήματα τους και τα προσωπικά τους δεδομένα».

Ποια είναι αυτή τη στιγμή η θέση της winmasters στην ελληνική αγορά; 
«Η winmasters έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων παικτών ως μια εκ των κορυφαίων εταιρειών. Η επιτυχία μας βασίζεται στις εξαιρετικές αποδόσεις που δίνουμε στα σπορ, αλλά και ίσως το πιο ολοκληρωμένο καζίνο στην Ελλάδα, με αποκλειστικά παιχνίδια, μοναδικές προσφορές, αλλά και πλήθος παιχνιδιών. Όλοι εμείς στη winmasters εργαζόμαστε σκληρά με σκοπό να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς, όπως άμεσες πληρωμές, εξυπηρέτηση πελατών κλπ. Η εταιρεία μας προσφέρει καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας σε νέους και νέες που επιθυμούν να εξελίξουν την επαγγελματική τους προσωπικότητα στη χώρα μας.

Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε ότι οι παίκτες επιβραβεύουν την προσπάθεια μας, η βάση των πελατών μας ολοένα και αυξάνεται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς». 

Ήσασταν κύριος ομιλητής στο Συνέδριο του Economist. Είναι η πρώτη φορά που ο στοιχηματικός κλάδος συμμετέχει σε αυτό το διεθνές forum, πώς προέκυψε αυτή η συμμετοχή;

«Ήταν ιδιαίτερη τιμητική για μένα η πρόσκληση από τους διοργανωτές του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχα ως Αντιπρόεδρος της HGA, της οποίας είμαι ιδρυτικό μέλος. Ήταν η πρώτη φορά που ο κλάδος μας φιλοξενήθηκε στο Economist και είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τις προοπτικές του κλάδου σε πανευρωπαϊκό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να τεκμηριώσω τη σημαντικότητα του κλάδου στην οικονομία, τις προοπτικές για νέες επενδύσεις, τη δημιουργία καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας, τη συνεισφορά μας στις συμπληρωματικές βιομηχανίες και στον αθλητισμό, αλλά και τα υψηλά φορολογικά έσοδα για το κράτος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.