Θλίψη: Έφυγε ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης πρώτος πρόεδρος της Θύρας-4

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρώτος πρόεδρος της Θύρας 4, ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης, δεν είναι πλέον κοντά μας. «Έφυγε», όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα της στο Twitter. Είχε γράψει την τη δική του ιστορία στην Τούμπα και η απώλειά του σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες.

Μάλιστα στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε η κόρη του Ιγνάτη Κατερτζιδέλη. Η Νέλυ Κατερτζιδέλη ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν αίμα τις προηγούμενες ημέρες για να σωθεί ο πατέρας της.

Στις δηλώσεις της είπε:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα από την ψυχή μου για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν προκειμένου να σωθεί ο πατέρας μου. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο πατέρας μου είναι πλέον Δικέφαλος αετός, μας άφησε σε ηλικία 83 ετών. Ήταν ο ο πρώτος αρχηγός της Θύρας 4 πριν από τον Μάκη Μανάβη. Ήμουν εδώ που καθάριζα την ΠΑΕ όταν τα γραφεία ήταν σε άλλο χώρο. Ήταν ο εμπνευστής της θύρας 4. Η μεγάλη του καψούρα ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου το Metropolis για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος και να σωθεί ο πατέρας μου.

Ο πατέρας μου δεν έκλαψε για εμένα, αγαπούσε πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά την οικογένειά του και μετά τον εγγονό του. Η νίκη της Δευτέρας με την Λαμία θα ήθελα να είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου. Τον Ιγνάτη Κατερτζιδέλη”.

Τον Ιγνάτη Κατερτζιδέλη αποχαιρέτησαν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση της στο twitter...

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Ιγνάτη Κατερτζιδέλη, για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου. Ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης, ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε και Πρόεδρος της ιστορικής «Θύρας 4», η οποία ιδρύθηκε το 1976. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η «Θύρα 4: «Η ΘΥΡΑ 4 και όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ συντετριμμένοι αποχαιρετούν τον πρώτο πρόεδρο και έναν εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου, Ιγνάτιο Κατερτζιδελη. Ο Ιγνάτης μαζί με τη θρυλική του παρέα έκαναν το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να μεγαλουργήσει, δημιούργησαν το θρύλο της ΤΟΥΜΠΑΣ και δίδαξαν σε ολη τη χώρα τι σημαίνει οπαδισμός. Η παρακαταθήκη του θα κρατηθεί ως πολύτιμος θησαυρός, καθώς τίποτα δεν τελειώνει όσο οι ιδέες ζουν. Αντιο πρόεδρε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.