Ηρακλής: Θετικός ο Ευγενίου, αλλά με συγκεκριμένο πλάνο

Γιάννης Τσερβίνης27 Ιουνίου 2022

Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο εισόδου στο διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή του Τομ Παπαδόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου θέλει να βοηθήσει είναι ο Στράτος Ευγενίου. Αρκεί αυτή να είναι τεκμηριωμένη, οργανωμένη και με σωστό πλάνο όπως λένε στη Μίκρα στενοί συνεργάτες του ιδιοκτήτη των κυανόλευκων.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε μία σύγχυση σχετικά με την συνεργασία του νυν μεγαλομετόχου με τον ομογενή επιχειρηματία και τον στενό συνεργάτη και φίλο του Νικ Σακίεβιτς. Σύγχυση που αρχικά οφείλεται στο επικοινωνιακό λάθος της πλευράς Παπαδόπουλου που με δελτίο Τύπου έκανε λόγο για είσοδο στη μετοχική σύνθεση, δίχως να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Οι δύο άνδρες (Ευγενίου-Παπαδόπουλος) καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαν εξαιρετικές σχέσεις και συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες. Άλλωστε ο πρώτος ευχαρίστησε δημοσίως πολλάκις τον… πρώην, για τα χρήματα που έβαλε με τη μορφή χορηγιών αλλά και τις επαφές για διακανονισμούς που έκανε με παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ηρακλή επί θητείας του. Ουδέποτε όμως συζήτησαν ενδελεχώς το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας. 

Το όνομα Σακίεβιτς, μάλιστα, προέκυψε αργότερα και μέσω… ανακοίνωσης. Ο Χαλκιδικιώτης επιχειρηματίας δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο τεχνοκράτη παράγοντα, αντιθέτως εκτιμάει ιδιαίτερα το βιογραφικό του και την ικανότητά του να δημιουργεί ομάδες και πρότζεκτ. Από την άλλη όμως θέλει πρώτα να τον γνωρίσει, να μιλήσουν για πιθανή συνεργασία, να διαπιστώσει αν μπορεί ο ίδιος να εκπληρώσει τα «θέλω» του και το αντίστροφο. Κοινώς να υπάρξει ένα συγκεκριμένο πλάνο. 

Όχι να εμφανιστεί στη Μίκρα… ουρανοκατέβατος, ελέω και της παρορμητικότητας που διακρίνει συχνά πυκνά τον Τομ Παπαδόπουλο. Όπως εξάλλου έχει δηλώσει πολλές φορές ο κ. Ευγενίου δεν πρόκειται να παραχωρήσει την ομάδα πουθενά, εάν πρώτα δεν διαπιστώσει την φερεγγυότητα του νέου αγοραστή. 

Συνεχίζοντας μέχρι τότε να χρηματοδοτεί ο ίδιος το ποδοσφαιρικό τμήμα, «μαζεμένα» μεν, αλλά δίχως να υποθηκεύει την ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.