«Θετικό που ξεκίνησα, ετοιμαζόμαστε για Άρη»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Ο Λευτέρης Λύρατζης που πήρε φανέλα βασικού στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τη Γρανάδα (0-0) στην Τούμπα, αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει για τον ίδιο να βρίσκεται στην ενδεκάδα. 

Επιπλέον, ο νεαρός αμυντικός «αποκάλυψε» ότι το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, ενώ όσον αφορά το ντέρμπι με τον Άρη, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ετοιμάζονται ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι την Κυριακή στο Βικελίδης.

«Θετικό που ξεκίνησα στο αρχικό σχήμα. Είχα να παίξω καιρό. Ταλαιπωρήθηκα με τον κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα και αυτό με άφησε πίσω. Το παιχνίδι είχε ένταση, πάθος, θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε κυρίως για ψυχολογική τόνωση. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Αρη και γι' αυτό ετοιμαζόμαστε. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζονται σε πιο υψηλούς ρυθμούς. Πόσο μάλλον όταν παίζεις με ομάδα από την Ισπανία. Εχει πολλές διαφορές σε ρυθμό, στην εξέλιξη του αγώνα. Στο δικό μας πρωτάθλημα μας περιμένουν οι ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.