Θεσσαλονίκη: Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και το είδε σε ανακοίνωση της αστυνομίας

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

«Λαβράκι» εντόπισαν οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης κατά την σύλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών.

Οπως διαπιστώθηκε εκτός από τη διακίνηση των μεταναστών οι τρεις αλλοδαποί διακινούσαν και κλεμμένα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε παρέβρια περιοχή αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν δύο διακινητές, καθώς εντοπίστηκαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

 Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, καθώς τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 11 μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός-διακινητής, που διαπιστώθηκε ότι δεν διαθέτει άδεια οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα. 

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.